Masterstudent

Studievereniging Perikles heeft een groot aanbod voor masterstudenten dat zich voornamelijk richt op arbeidsmarktoriëntatie. Door de vele bedrijfspartners van Perikles en de nauwe samenwerking met USBO, presenteren wij al jaren een uitgebreid carrièregericht aanbod. Zo organiseren we een Bedrijvendiner, Masterclasses, een Wervingslunch, enzovoort. Naast het bezoeken van activiteiten, kunnen masterstudenten ook zitting nemen in onze werkgroepen en commissies. Met name de Carrièrecommissie,  de het Mastercomité en de Perikles Adviesgroep zijn interessant voor masterstudenten. Natuurlijk zijn masterstudenten ook welkom op alle activiteiten van Perikles. Ook kun je bij Perikles je boeken met korting bestellen!

Dit laatste krijg je mits je lid bent van Perikles. Lid worden kun je doen door een account aan te maken op de website en een fysieke handtekening te zetten op de Perikleskamer (-1.23) zodat wij €15 mogen afschrijven van jouw rekening.

Schrijf je dus snel in en maak gebruik van alle activiteiten van Perikles en het grote alumninetwerk dat wij klaar hebben staan voor je!

Heb je vragen over het aanbod voor masterstudenten of lid worden? Neem dan contact op met de Coördinator Extern, Marieke Pechtold: Extern@svperikles.nl, of loop even binnen bij de verenigingskamer in de kelder (-1.23).

Speeddaten met alumni

Kom op maandag 1 juli van 17-19 uur speeddaten met alumni in het restaurant van USBO. Verschillende alumni komen vertellen over hun werk en het carrièrepad dat zij belopen hebben….

Master boottocht

Bij de meeste van jullie begint de scriptie-stress onderhand wel wat toe te nemen, maar daarom is het juist ook belangrijk om af en toe eventjes te ontspannen. Daarom gaan…

Aanmelden Buddysysteem semester 1

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden als buddy voor de internationale studenten die in het eerste semester aan USBO komen studeren. Bij het buddysysteem koppelen we…

Meld je aan voor modulewerkgroep 1

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de modulewerkgroep die de module voor periode 1 zal organiseren. De module zal georganiseerd worden voor bachelor 2 studenten,…

Aanmeldingen Carrièrecommissie 2019-2020

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Carrièrecommissie voor het komende verenigingsjaar. De Carrièrecommissie is een zeer professionele commissie binnen Perikles. Samen met de coördinator Extern organiseren zij alle carrièreactiviteiten….

De Groentetas van de Green Office

De Green Office van de Universiteit Utrecht is in 1994 een project gestart: de Groentetas. Deze tas wordt gevuld met groenten en fruit die lokaal en (grotendeels) organisch geteeld zijn…

Top
X