Masterstudent

Studievereniging Perikles heeft een groot aanbod voor masterstudenten dat zich voornamelijk richt op arbeidsmarktoriëntatie. Door de vele bedrijfspartners van Perikles en de nauwe samenwerking met USBO, presenteren wij al jaren een uitgebreid carrièregericht aanbod. Zo organiseren we een Bedrijvendiner, Masterclasses, een Wervingslunch, enzovoort. Naast het bezoeken van activiteiten, kunnen masterstudenten ook zitting nemen in onze werkgroepen en commissies. Met name de Carrièrecommissie,  de het Mastercomité en de Perikles Adviesgroep zijn interessant voor masterstudenten. Natuurlijk zijn masterstudenten ook welkom op alle activiteiten van Perikles. Ook kun je bij Perikles je boeken met korting bestellen!

Dit laatste krijg je mits je lid bent van Perikles. Lid worden kun je doen door een account aan te maken op de website en een fysieke handtekening te zetten op de Perikleskamer (-1.23) zodat wij €15 mogen afschrijven van jouw rekening.

Schrijf je dus snel in en maak gebruik van alle activiteiten van Perikles en het grote alumninetwerk dat wij klaar hebben staan voor je!

Heb je vragen over het aanbod voor masterstudenten of lid worden? Neem dan contact op met de Coördinator Extern, Marieke Pechtold: Extern@svperikles.nl, of loop even binnen bij de verenigingskamer in de kelder (-1.23).

Geïnteresseerd in het Research Project?

Lieve USBO studenten, Nog even en dat waar jullie al zo lang op wachten zal bekend worden gemaakt. De bestemming en het thema van het Research Project 2019-2020 zal worden…

Working at the Ministries

Na maanden van voorbereiding presenteren de studieverenigingen van de faculteit REBO een nieuwe editie van Working at the Ministries. Werken bij een ministerie is een carrièremogelijkheid waar studenten vaak niet…

Kom jij ook de sterren van de hemel zingen met de ACO?

Ben jij ook bij de volgende ACO activiteit? Op 19 december organiseren wij een avond KaraACO in het thema van kerst! Zing je favoriete kerstnummers mee in café Domkop van…

Meld je aan voor de OuCo!

Meld je aan voor de ouderdagcommissie! In april vind de jaarlijkse ouderdag plaats voor alle eerstejaars. Een super leuke activiteit waar ouders kennis kunnen maken met USBO, medestudenten en docenten….

Top
X