Vertrouwenspersonen

Afgelopen verenigingsjaar zijn er twee vertrouwenspersonen aangesteld bij wie je terecht kan als je het wil hebben over iets wat binnen studievereniging Perikles is gebeurd. De vertrouwenspersoon behandelt klachten en vragen van leden van studievereniging Perikles over conflicten of ongewenst gedrag binnen het werkveld van studievereniging Perikles. Hieronder vallen gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens een activiteit die studievereniging Perikles organiseert of mede-organiseert of die direct met die activiteit samenhangen; zaken die zich afspelen op de verenigingskamer; vergaderingen van commissies, werkgroepen en raden die onderdeel uitmaken van studievereniging Perikles; (In)formele samenkomsten van commissies, werkgroepen en raden. De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht. Alle informatie die diegene in deze functie krijgt, behandelt die vertrouwelijk. De vertrouwenspersoon onderneemt geen actie op basis van een melding of vraag zonder instemming van de melder. De vertrouwenspersonen worden in principe aangesteld voor een periode van 2 jaar. De vereniging kent twee vertrouwenspersonen met twee verschillende genders.

Rosanne Timmer

Hallo, ik ben Rosanne en ik ben 24 jaar oud. Ik heb de bachelor B&O gedaan en ben nu bezig met de master Publiek Management. Door en door een product van de USBO dus! In de eerste jaren van mijn bachelor ben ik vrij actief geweest bij Perikles. Ik heb verschillende commissies gedaan, zoals de Perceptie en de SymCo en ik heb ook meegedaan aan de verschillende modules. Nu heb ik wat meer afstand genomen van de vereniging. Je kan altijd bij mij terecht als je de behoefte hebt om je hart te luchten. Er is geen goed of fout. Je mag me altijd mailen of aanspreken. Ik vind het vooral belangrijk dat jij weet dat ik er als vertrouwenspersoon voor je ben. Je kan mij bereiken op vertrouwenspersoonrosanne@gmail.com.

Olivier Slebos

Dag ik ben Olivier, ik ben net begonnen mijn derde jaar B&O bachelor. De afgelopen twee jaar heb ik van alles gedaan bij Perikles, onder andere de Podcast en de IC. Op dit moment ben ik niet meer actief in een commissie, maar je zult me af en toe nog kunnen vinden op Perikles activiteiten. Ik weet dus goed hoe de vereniging werkt en wat erin om gaat. Komend jaar ben ik er voor jullie als vertrouwenspersoon. Heb je iets meegemaakt, iets ervaren of iets dat je kwijt wil, weet dan dat je altijd bij mij kan aankloppen. Daarbij zijn er geen foute onderwerpen. Je mag altijd contact met me opnemen of me aanspreken in de gang, dan kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt. Alles is geheel vrijblijvend,
ik ben er om voor jou steun te bieden. Mijn mail is vertrouwenspersoonolivier@gmail.com