Huidig bestuur

V.l.n.r.: Luke Klein, Thomas Bijl, Thom van den Berg, Pelle Bronkhorst en Parmis Shirjahani

Dit is het negentiende bestuur der sv Perikles. Op 28 september 2019 zullen wij aantreden en het stokje van onze voorgangers overnemen. Ons beleidsplan zal op de Beleids ALV van 19 september gepresenteerd worden.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voorzitter

Thomas Bijl

Lieve Periklessers! Dit jaar mag ik de voorzitter van deze mooie vereniging zijn. Ik heb ontzettend veel zin in dit mooie jaar, waar ik hopelijk enorm veel ga leren. Ik vind het een uitdaging om de taak ‘algemene voortgang van de vereniging’ vorm te geven, mij in te zetten om extern Perikles zo goed mogelijk op de kaart te zetten en natuurlijk vooral om nieuwe mensen te leren kennen en hen kennis te laten maken met Perikles!

Mijn enthousiasme om een bestuurjaar te gaan doen kwam met name voort uit de ervaringen die ik heb opgedaan bij de Symposiumcommissie en de Activiteitencommissie Educatief. Op deze manier voelde ik mij al snel thuis bij Perikles en leerde ik de vereniging goed kennen. Ik hoop dit gevoel van thuiskomen samen met mijn medebestuursgenoten zo goed mogelijk over te kunnen brengen en gezamenlijk een  ontzettend mooi jaar neer te zetten!

Mocht je vragen hebben over mijn functie of over andere zaken, spreek me vooral even aan in de kamer of mail even naar voorzitter@svperikles.nl!

Secretaris

Luke Klein 

Hoi, lieve Periklessers! Mijn naam is Luke Klein en dit verenigingsjaar zal ik de functie van secretaris bekleden. Na het tweede jaar van de bachelor afgerond te hebben, wilde ik mij graag op een andere en intensievere manier voor de vereniging inzetten  en besloot daarom een bestuursjaar te doen.

In mijn eerste twee jaar bij Perikles heb ik ervaring op mogen doen binnen de Feestcommissie en de Studiereiscommissie. Daarnaast heb ik de verenigingspodcast ‘Watskeburt’ opgezet en gedurende het jaar een aantal afleveringen mogen uitbrengen.

Als secretaris ben ik naast het posten van Facebookberichten ook verantwoordelijk voor alle andere vormen van promotie, houd ik de leden- en bestuursadministratie bij en schrijf ik de tweewekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast zal ik ook een aantal commissies coördineren.

Mocht je een vraag hebben over een van deze dingen of over heel iets anders, dan kun je mij altijd aanspreken in de kamer of anders mailen via secretaris@svperikles.nl

Penningmeester

Pelle Bronkhorst

Hoi! Mijn naam is Pelle Bronkhorst en dit jaar mag ik de functie van penningmeester vervullen binnen Perikles. Op dit moment ben ik twintig jaar en heb ik mijn tweede jaar van de studie afgerond. In de afgelopen twee jaar ben ik actief geweest bij de ACO, de ACS en de Almanak. Dat heb ik met zoveel plezier gedaan dat ik dit jaar dus een bestuursjaar doe.

In mijn functie als penningmeester houd ik me bezig met de financiën van Perikles. Ook houd ik contact met de penningmeesters van alle commissies. Boekhouden is iets wat me altijd heeft geïnteresseerd, dus wat dat betreft is deze functie is mij op het lijf geschreven. Naast het financiële gedeelte coördineer ik ook nog vier commissies.

Heb je een vraag aan mij? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@svperikles.nl

Coördinator Onderwijs

Parmis Shirjahani

Heey allemaal! Ik ben Parmis Shirjahani, ik ben twintig jaar en heb afgelopen jaar mijn tweede bachelor jaar afgerond. Dit jaar vervul ik de rol van de Coördinator onderwijs van sv Perikles. In mij eerste jaar aan de USBO maakte ik deel uit van de Perceptie redactie. Vorig jaar maakte ik deel uit van de introductiecommissie (IC) waarin ik de rol van de Penningmeester vervulde.

Als Coördinator onderwijs houd ik mij vooral bezig ben met alle onderwijs gerelateerde zaken. Ook houd ik mij bezig met de boekverkoop, B&O academie, het Research Project, Docent van het Jaar verkiezing en de internationals! Ook Coördineer ik verschillende commissies.

Mocht je vragen aan mij hebben, stuur dan gerust een mail naar onderwijs@svperikles.nl.

Coördinator Extern

Thom van den Berg 

Hoi, mijn naam is Thom van den Berg en dit verenigingsjaar mag ik de functie van Coördinator Extern bekleden. Na twee jaar B&O gestudeerd te hebben wilde ik graag voordat ik aan mijn scriptie begon mijn horizon verbreden en een taak met grote verantwoordelijkheden op me nemen. En hoe geweldig zou het zijn om dat te kunnen combineren met een enorme gezelligheid? Het antwoord: een bestuursjaar bij Perikles!

Zelf ben ik twee jaar lang lid geweest van de Perceptieredactie en ik heb een groot aantal activiteiten bijgewoond. In de rol als Coördinator Extern ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van de vereniging. Gewapend met een telefoon en een notitieboekje ga ik in gesprek met verschillende organisaties. Een uitdaging, maar ontzettend leuk en leerzaam om te doen. Mijn bedoeling is om de organisaties te matchen met de studenten. Heb je vraag over stages, (bij)banen of traineeships? Stap gerust op mij af!

Naast mijn functie coördineer ik dit jaar de Perceptieredactie, het Mastercomité, de Perikles Advies Groep en neem ik zitting in de Raad van Bestuursvoordracht. Ook ben ik verantwoordelijk voor de carrièrepagina op de website, LinkedIn, alumni en masters.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar extern@svperikles.nl