Vriend van Perikles

Perikles is een diverse vereniging met een groot aantal actieve leden. Elk jaar organiseert Perikles een groot scala aan activiteiten, van lezingen tot carrièremarkten, van studiereis tot weekendje weg en van toneelvoorstelling tot symposium. Dit kunnen wij echter niet alleen. Draagt u Perikles een warm hart toe, word dan Vriend van Perikles. Als vriend steunt u ons jaarlijks door een kleine financiële bijdrage te leveren aan de vereniging. Dit jaar willen we echter ook intensief gebruik gaan maken van ons netwerk. Wij gaan op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met Vrienden van Perikles, wellicht kunnen wij iets voor u betekenen en andersom. Wij zijn in ons netwerk altijd op zoek naar interessante sprekers, leuke locaties voor feestjes, mogelijke activiteiten, of nieuwe carrièregerichte partners.

Natuurlijk kunt u ook eenmalig een bedrag overmaken naar Perikles. Als u een eenmalig geldbedrag aan Perikles wilt doneren, klik dan hier.

Voor vragen, neem contact op via info@svperikles.nl of bel van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 naar 030-2539269

Word Vriend van Perikles

  • De minimale bijdrage is €10,00. Lagere bedragen zullen niet in behandeling worden genomen.
    Door deze optie aan te vinken machtig je sv Perikles het genoemde bedrag jaarlijks te incasseren van je rekening.
  • Vul hier de plaats van de hoofdvestiging van uw bank in.