Vriend van Perikles

Perikles is een diverse vereniging met een groot aantal actieve leden. Elk jaar organiseert Perikles een groot scala aan activiteiten, van lezingen tot carrièremarkten, van studiereis tot weekendje weg en van toneelvoorstelling tot symposium. Dit kunnen wij echter niet alleen. Draagt u Perikles een warm hart toe, word dan Vriend van Perikles. Als vriend steunt u ons jaarlijks door een kleine financiële bijdrage te leveren aan de vereniging. Dit jaar willen we echter ook intensief gebruik gaan maken van ons netwerk. Wij gaan op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met Vrienden van Perikles, wellicht kunnen wij iets voor u betekenen en andersom. Wij zijn in ons netwerk altijd op zoek naar interessante sprekers, leuke locaties voor feestjes, mogelijke activiteiten, of nieuwe carrièregerichte partners.

Er zijn verschillende pakketten bij Vriend van Perikles waarvoor u zich kunt aanmelden middels een donatie. Ieder pakket biedt een aantal voordelen die u als Vriend van Perikels ontvangt. Zo kunt u onder andere een digitale Almanak ontvangen en/of het digitale fotoboekje. De onderstaande tabel biedt een overzicht voor welke pakketten u in aanmerking komt en wat de pakketten te bieden hebben. Als ouder of verzorger zijnde kunt u bijvoorbeeld de studievereniging van uw kind steunen middels de drie pakketten onder Vriend van Perikles. In het geval u een oud-lid bent, kunt u zich aanmelden voor het Perikles Pensionados Pakket. Als USBO medewerker komt u in aanmerking voor Pakket USBO 1 en Pakket USBO 2. De hoogte van uw donatie bepaalt voor welk pakket u in aanmerking komt.

Natuurlijk kunt u ook eenmalig een bedrag overmaken naar Perikles. Als u een eenmalig geldbedrag aan Perikles wilt doneren, klik dan hier.

Pakketten overzicht – Vriend van Perikles

Vriend van Perikles    |    vanaf €15,-   |    Bevat een verenigingsupdate en een bedankkaartje
(pakket 1)

Goede Vriend van Perikles    |    vanaf €20,-   |    Bevat een verenigingsupdate, een bedankkaartje en een digitaal fotoboekje van verenigingsactiviteiten