Cooperate

Perikles is de studievereniging van de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht en vertegenwoordigt alle studenten die aan dit departement studeren. Afgelopen jaren is arbeidsmarktoriëntatie binnen zowel de universiteit als binnen de vereniging steeds hoger op de agenda gekomen. In dit kader organiseert Perikles jaarlijks verschillende activiteiten om studenten kennis te laten maken met de carrièreperspectieven na B&O. Zo organiseren wij jaarlijks een bedrijvendiner, een serie masterclasses, inhousedagen, enz.

Omdat wij als studievereniging dicht bij de studenten staan, kunnen wij de schakel vormen tussen de arbeidsmarkt en student. Samen met de organisatie gaan wij rond de tafel, bekijken we wat de wensen zijn en kijken we vervolgens hoe we daar als vereniging het beste op aan kunnen sluiten. Zo hebben studenten niet alleen een interessante dag, ook organisaties halen zo het maximale uit hun investering!

Ook dit jaar is Perikles weer opzoek naar interessante organisaties in het werkveld van Bestuurs- & Organisatiewetenschap. Wilt u samenwerken met Perikles en zo toegang verkrijgen tot studenten van de beste bestuurskundige opleiding van Nederland? Neem dan contact op met Jelmer Joustra, toekomstig Coördinator Extern van studievereniging Perikles via extern@svperikles.nl of 030-253 92 69.

Digitale promotie

Naast het organiseren van activiteiten is er ook de mogelijkheid om digitaal onder de leden van Perikles te promoten. Voorbeelden hiervan zijn een direct-mail, een Facebookbericht of een bericht op onze LinkedInpagina. Wilt u snel veel studenten bereiken en zo onder de aandacht komen bij een grote groep Periklessers? Neem ook dan contact op met Jelmer Joustra, toekomstig Coördinator Extern van studievereniging Perikles extern@svperikles.nl of 030-253 92 69.

Momenteel werkt Perikles samen met de volgende bedrijfspartners:

[widget id=”visual_composer_addon-6″]