CarrièreCarrousel

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Inschrijven BA1″ color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#1″][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Inschrijven BA2″ color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#2″][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Inschrijven BA3″ color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#3″][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Inschrijven Masters” color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#4″]

De aanmeldingen zijn NU open! Op 26 november van 16:30-18:30 uur vindt op USBO de CarrièreCarrousel plaats! In vier rondes van ieder 20 minuten krijg jij de mogelijkheid om meer te weten te komen over vier van de volgende organisaties: Bewegin, Public Cinema, Birch, Kwink Groep, Nautus en Toekomst van Brabant. Zij zullen jullie van alles vertellen over hoe hun organisatie in elkaar zit én over eventuele stagemogelijkheden.

Lijkt dit je leuk? Geef dan je voorkeuren aan en meld je aan via de onderstaande inschrijvingsmogelijkheden. Selecteer de groep die voor jou van toepassing is en je wordt gebracht naar de inschrijvingspagina.

Let op: deze activiteit is bedoeld voor ALLE jaarlagen, is gratis en er zal natuurlijk rekening gehouden worden met alle coronamaatregelen die van kracht zijn. Er is een vaste verdeling per jaarlaag gemaakt, wat betekent dat als de plekken voor een bepaalde jaarlaag gevuld zijn, dit op het aanmeldformulier komt te staan. Wil je in dat geval op de wachtlijst geplaatst worden? Mail dan even naar secretaris@svperikles.nl en vermeldt daarbij je volledige naam, voorkeuren en bij welke jaarlaag je hoort.

Inschrijven BA1

Inschrijven BA2

Inschrijven BA3

Inschrijven Masters

Let op, vol=vol!

Problemen met aanmelden? Stuur een mailtje naar secretaris@svperikles.nl of naar cc@svperikles.nl.