[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Organisaties” color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#1″][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Inschrijven” color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#5″]

Op 12 mei staat alweer een topactiviteit van de CarrièreCommissie gepland: de Wervingslunch! Onder genot van een verzorgde lunch krijg je de mogelijkheid om met een aantal organisaties aan tafel te zitten. In een aantal rondes maak je kennis met Seeder de Boer, Adlasz, NCOD,

Gemeente IJsselstein en Young Colfield! Tijdens deze activiteit kun je inspiratie opdoen voor een mogelijke stage of traineeship bij de aanwezige organisaties. Scroll naar beneden voor meer informatie over de organisaties.

De activiteit zal plaatsvinden van 13:30 tot 16:00 uur. Als het mogelijk is volgens de coronaregels op 12 mei zal de activiteit op USBO plaatsvinden. Zo niet, dan is de lunch online en zorgen wij dat deze bij jou thuis wordt bezorgd. Deze activiteit is voor derdejaars bachelorstudenten en masterstudenten en is gratis. Meld je snel aan en laat ons weten bij welke organisaties jij aan tafel wil schuiven en waarom. De inschrijvingen zijn vanaf nu open tot en met 7 mei.

Organisaties

Seeder de Boer is een consultancybureau dat zich voornamelijk richt op de publieke sector en de financiële sector, waarbij zij specifiek actief zijn in de zorg en bij woningcorporaties. Zij helpen organisaties met hele uiteenlopende vraagstukken die vaak raken aan proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT. Daarnaast heeft SeederDeBoer een Consultancy Traineeship waarbij je in twee jaar tijd een traject van werken en trainingen doorloopt en bij meerdere opdrachtgevers aan de slag gaat.

Website: https://www.seederdeboer.nl/

Adlasz is een adviesbureau dat voornamelijk actief is in de publieke sector. Hun expertisegebieden liggen in het lokaal bestuur, het sociaal domein, de zorg en het onderwijs. Dit betekent dat zij vooral gemeenten, veiligheidsregio’s en politiekorpsen als opdrachtgevers hebben. De organisatie is altijd opzoek naar nieuw talent en maakt dan ook graag kennis met onze B&O-studenten.

Website: https://www.adlasz.nl/

NCOD ondersteunt de publieke sector aan de hand van detachering, advisering en vakgerichte opleidingen. Naast de 175 adviseurs die er werken richt de organisatie zich dus ook op groei en ontwikkeling: zo verzorgt NCOD inspirerende trainingen, opleidingen en diplomatrajecten. Hun expertisegebieden liggen op het gebied van mens (sociaal domein), omgeving (ruimtelijke ontwikkeling, toezicht, juridische zaken) en organisatie (digitalisering, HRM en organisatieadvies).

Website: https://www.ncod.nl/

Ook de Gemeente IJsselstein maakt graag kennis met onze studenten. De gemeente herbergt ruim 30.000 inwoners en heeft te maken met allerlei interessante bestuurlijke vraagstukken. Zo vertellen zij graag meer over hoe zij zijn omgegaan met de coronacrisis, kunnen zij ingaan op voor hen belangrijke onderwerpen als wonen en werken en lichten zij graag toe hoe jong talent een plek kan krijgen binnen hun organisatie.

Website: https://www.ijsselstein.nl/

De focus ligt bij Young Colfield op het begeleiden van trainees in hun ontwikkeling. Zij bieden twee uitgebreide traineeprogramma’s aan: het Talent Program en het Dedicated Program. Het Talent Program is voor net afgestudeerden die zich breed willen ontwikkelen. Tijdens dit traineeship ga je in twee jaar tijd verschillende functies bij diverse bedrijven bekleden. Het Dedicated Program is een programma dat zich richt op IT, waarbij je bij één opdrachtgever aan de slag gaat. Bij beide programma’s staat persoonlijke ontwikkeling, aan de hand van trainingen en 1-op-1 coaching, centraal.

Let op: Young Colfield zal alleen aanwezig zijn als de activiteit op USBO plaatsvindt.

Website: https://www.youngcolfield.nl/

Inschrijven

Let op, vol=vol!

Problemen met aanmelden? Stuur een mailtje naar secretaris@svperikles.nl of naar cc@svperikles.nl.