Huidig bestuur

V.l.n.r: Sophie Moens, Luna Kuijper, Robbert Hoogeveen, Alysa Eijkelenboom en Marieke Pechtold

Dit is het achttiende bestuur der sv Perikles. Op 27 september 2018 traden wij aan en namen wij het stokje over van onze voorgangers. Met ons beleidsplan genaamd “Groeien met Perikles” stimuleren wij alle Periklessers om te groeien door, binnen en van Perikles.

Sophie Moens

Heb je een vraag aan mij? Mail naar voorzitter@svperikles.nl!

Alysa Eijkelenboom

Lieve Periklessers! Dit is iets wat ik al enkele maanden mag schrijven op de Facebook van sv Perikles. Dit jaar ben ik de secretaris van Perikles. Ik heb mijn tweede jaar van mijn bachelor afgerond en had zin in iets anders. Een bestuursjaar bij Perikles bood een mooie kans om een tussenjaar te nemen, maar toch enorm veel te leren. Iets waar ik super veel zin in heb, naast het leren kennen van alle Periklessers. Als secretaris heb ik binnen (en buiten) Perikles al wat ervaring opgedaan bij de ACE en de Perceptie Redactie. Dit jaar zal ik de Perceptie Redactie, de ACE en de Feestcommissie (FeCo) coördineren. Ook mag ik de nieuwe Project siX op gaan zetten dit jaar. Als secretaris ben ik naast het posten van Facebookberichten ook verantwoordelijk voor alle andere vormen van promotie, houd ik de leden- en bestuursadministratie bij en schrijf ik de tweewekelijkse nieuwsbrief. Mocht je een vraag hebben over een van deze dingen of over heel iets anders, dan kun je mij altijd aanspreken in de kamer of anders mailen via secretaris@svperikles.nl.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar secretaris@svperikles.nl

Robbert Hoogeveen

Hoi! Dit jaar mag ik de penningmeester zijn van sv Perikles. Ik heb momenteel mijn eerste jaar afgerond en ben meteen de uitdaging aangegaan van een bestuursjaar bij deze vereniging. Vorig jaar was ik secretaris van de weekendje weg commissie (WWC), en ben ik daarna ook aangesloten als secretaris van de studiereiscommissie (StuCo). Dit heb ik met zo veel plezier gedaan dat ik enorm enthousiast was om een bestuursjaar te doen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle verenigingsfinanciën en heb ik contact met alle penningmeesters van de vereniging. Daarnaast neem ik als coördinator plaats in de Eerstejaarscommissie (EJC), Symposiumcommissie (SymCo) en de Studiereiscommissie (StuCo).

Heb je een vraag aan mij? Mail naar penningmeester@svperikles.nl!

Coördinator Onderwijs

Luna Kuijper

Mijn naam is Luna Kuijper en ik ben momenteel 22 jaar oud. Ik heb afgelopen jaar mijn tweede jaar van de Bachelor afgerond en ben dit verenigingsjaar de Coördinator Onderwijs van sv Perikles. In het eerste jaar van mijn Bachelor heb ik in de Activiteitencommissie Educatief (ACE) gezeten, waarin ik de functie van promotiefunctionaris heb vervuld. In mijn tweede jaar ben ik de voorzitter van de Weekendje Weg Commissie (WWC) geweest.

Als Coördinator Onderwijs houd ik mij dit jaar bezig met alle onderwijs gerelateerde zaken binnen Perikles. Dit betekent onder andere dat ik ervoor zorg dat studenten boeken kunnen bestellen en dat er modules en inhoudsmomenten worden georganiseerd. Ook houd ik mij bezig met de Docent van het Jaar verkiezing, internationals en het buitenlandplatform.

De Commissies waar ik onderdeel van ben als bestuurscoördinator zijn de Introductie Commissie (IC), de Activiteitencommissie Ontspannend (ACO) en de Research Project Commissie. Ook ben ik dit jaar bezig met het Cultuur Collectief (CuCo) en stressproblematiek.

Mocht je vragen aan mij hebben, stuur dan gerust een mail naar onderwijs@svperikles.nl.

Coördinator Extern

Marieke Pechtold

Hoi, ik ben Marieke Pechtold en ik ben dit jaar de Coördinator Extern van Perikles. Ik ben momenteel 21 jaar en heb mijn tweede jaar B&O afgerond. Afgelopen jaren ben ik lid geweest van de Perceptieredactie en de Symposiumcommissie.
In mijn rol als Coördinator Extern ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de inkomsten van Perikles, namelijk acquisitie. Deze acquisitie haal ik binnen door samen te werken met verschillende organisaties. Je zult me dan ook vaak rond zien lopen in zakelijke kleding met een telefoon aan mijn oor. Ook ben ik regelmatig op weg om bedrijven te bezoeken. Deze functie is een echte uitdaging, maar het netwerken, zakelijke gesprekken voeren en Perikles naar buiten toe promoten is me gelukkig op het hart geschreven! Het doel hiervan is om een match te vinden tussen studenten en organisaties. Ik ben dan ook altijd op zoek naar passende organisaties in het werkveld van B&O. Heb je vragen over stages, (bij)banen of traineeships? Vrees dan vooral niet om op me af te stappen of een afspraak te maken!
Naast mijn functie-gerelateerde taken coördineer ik dit jaar de Weekendje Weg Commissie, een Move traject en de Perikles Advies Groep en neem ik zitting in de Raad van Bestuursvoordracht. Ook ben ik verantwoordelijke voor de carrièrepagina op de website (bijbanen en stages!), LinkedIn, Alumni en masters.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar extern@svperikles.nl