Huidig bestuur

V.l.n.r: Niels van der Meulen, Meike Maljers, Lukas Alkema, Ellis te Riele en Ruben Traksel

Dit is het tweeëntwintigste bestuur der sv Perikles. Op 22 september 2022 zijn wij aangetreden en hebben wij het stokje van onze voorgangers mogen overnemen. Ons beleidsplan is op de Beleids ALV van 15 september gepresenteerd en ingestemd.

FUNCTIE

NAAM

Voorzitter

Lukas Alkema

Secretaris

Vice-voorzitter

Meike Maljers

Penningmeester

Ruben Traksel

Coördinator Onderwijs

Ellis te Riele

Coördinator Extern
Vice-penningmeester

Niels van der Meulen

Lukas Alkema

Voorzitter

Hey Lieve Periklessers! Ik ben Lukas en ik mag dit jaar optreden als voorzitter van Perikles. Ik heb inmiddels mijn tweede jaar afgerond en ben twintig jaar oud. Binnen Perikles heb ik een hoop ervaring opgedaan. Zo heb ik de Weekendje Weg Commissie in mijn eerste jaar gedaan en heb ik de Algemene Ledendag georganiseerd. In mijn tweede jaar was ik voorzitter van Introductie Commissie en lid van de Raad van Advies. Verder was en ben ik eigenlijk elke dag wel op de kamer te vinden. Een bestuursjaar bij onze prachtige vereniging was de ideale kans voor mij. Zo kan ik mezelf verder ontwikkelen en me nog meer inzetten voor Perikles.

Als voorzitter is het mijn taak om de voortgang van de vereniging te bewaken. Dot doe ik onder andere door het leiden van de Algemene Ledenvergaderingen en de bestuursvergaderingen. Ook vertegenwoordig ik Perikles in allerlei overlegorganen zoals het Landelijk Overleg Bestuurskunde en het REBO-impactboard. Naast de taken die bij mijn functie horen coördineer ik de Almanak, de Feestcommissie, de WelCom, modulewerkgroep 2 en de Raad van Bestuursvoordracht. Ik kijk enorm uit naar dit fantastische jaar!

Heb je nou een vraag over mij of mijn functie, spreek me dan vooral aan op de kamer of mail naar voorzitter@svperikles.nl

Meike Maljers

Secretaris

Hi lieve Periklessers! Ik ben Meike Maljers en ik heb de eer gekregen om dit jaar de rol van secretaris te vervullen binnen onze prachtige vereniging. Jullie zullen dit jaar veel mails van mij ontvangen, maar ik doe ook heel veel andere dingen!

Ik ben enthousiast geworden voor een bestuursjaar bij Perikles, omdat ik het erg naar mijn zin heb gehad in de commissies die ik de afgelopen twee jaar heb gedaan. Zo heb ik in mijn eerste jaar het Symposium georganiseerd met de SymCo, nam ik deel aan de Lustrumcommissie en organiseerde ik een reis naar Brussel voor alle tweedejaars. Dit jaar mag ik kennis maken met een aantal andere mooie commissies van Perikles. Ik mag dit jaar namelijk de StuCo, ACO en OuCo coördineren en ik zal plaats nemen in de Raad van Werving.

Als secretaris van Perikles zijnde ben ik onder andere verantwoordelijk voor de promotie die op de sociale media te bezichtigen is, voor de leden- en bestuursadministratie en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Ook ben ik te zien als de ICTer van de vereniging gezien het mijn taak is om de website bij te houden.

Mocht je een vraag hebben over een van deze dingen of over heel iets anders, dan kun je mij altijd aanspreken in de wandelgangen of in de kamer! En anders, stuur me een mail via secretaris@svperikles.nl.

Ruben Traksel

Penningmeester

Hoi lieve Periklessers!

Mijn naam is Ruben Traksel en ik heb dit verenigingsjaar de eer om de penningmeester van Perikles te mogen zijn. Voor mijn bestuursjaar heb ik al twee jaren van de Bachelor afgerond en was ik actief bij Perikles, als penningmeester van de Symposiumcommissie en voorzitter van de Weekendje Weg Commissie. Vanaf het begin heb ik de vereniging als een warme en persoonlijke plek ervaren, waar iedereen elkaar kent en waar ieder lid waardevol is. Een bestuursjaar voelde dan ook als een logische stap; ik wilde graag nog actiever worden en mijn steentje bijdragen aan de voortgang van Perikles.

Als penningmeester ga ik dit jaar over de financiën van onze vereniging. Dit houdt in dat verantwoordelijk ben voor de boekhouding, declaraties, het contact met de penningmeesters en voor de merchandise en voorraad.

Ook neem ik als bestuurscoördinator plaats in de Introductiecommissie, Activiteitencommissie Educatief, Podcastcommissie, Werkgroep Inclusiviteit en Raad van Werving.

Ik kijk enorm uit naar dit prachtige jaar samen met jullie allemaal! Als je een vraag aan mij hebt kun je me geregeld vinden in de kamer, of je kan me een e-mail sturen via penningmeester@svperikles.nl

Ellis te Riele

Coördinator Onderwijs

Hallo Periklessers! Mijn naam is Ellis te Riele en ik mag dit jaar de functie van Coördinator Onderwijs vervullen bij Perikles. De afgelopen twee jaar heb ik in de Introductie Commissie en de Activiteitencommissie Educatief gezeten. De energie en het plezier dat ik haalde uit het samenwerken met andere enthousiaste leden, hebben mij ervan overtuigd om een bestuursjaar te gaan doen!

Als Coördinator Onderwijs ben ik verantwoordelijk voor de boekverkoop en de modules, maar houd ik me ook bezig met internationale studenten, het Research Project en de Docent van het jaar verkiezingen. Daarnaast coördineer ik de Werkgroep Maatschappelijk Initiatief en de Weekendje Weg Commissie. Verder neem ik deel aan de Raad van Werving, dus mocht je interesse hebben in een bestuursjaar schroom dan niet en kom vooral naar me toe voor meer informatie!

Mocht je vragen hebben dan kan je mij altijd aanspreken op de kamer of op de gangen. Of stuur een mailtje naar onderwijs@svperikles.nl.

Niels van der Meulen

Coördinator Extern

Lieve Periklessers, mijn naam is Niels van der Meulen en ik mag dit jaar met trots de rol van coördinator extern vervullen! Afgelopen jaar heb ben ik acquisitie functionaris en vice voorzitter geweest bij de introductiecommissie. Ik heb daar zoveel plezier in gehad, dat ik heb gekozen om een fulltime bestuursjaar te doen bij Perikles.

Als coördinator extern ben ik verantwoordelijk om studenten in aanraking te laten komen organisaties. Dit doe ik door carrièregerichte activiteiten te organiseren waarbij studenten een beter zicht krijgen op de arbeidsmarkt. Hier ben ik al vroeg mee begonnen en ik was al in de zomervakantie druk bezig met het bezoeken van organisaties. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het alumni beleid en masters binnen de vereniging. Ten slotte ben ik ook coördinator van de CC, ACS, SymCo en de MaCo.

Heb je een vraag voor mij? Stuur mij dan vooral een mailtje naar extern@svperikles.nl