Huidig bestuur

V.l.n.r: Ebbe Nillesen, Maarten van den Brink, Femke Hoekema, Anne van der Aa en Dylano Jansen

Dit is het drieëntwintigste bestuur der sv Perikles. Op 21september 2023 zijn wij aangetreden en hebben wij het stokje van onze voorgangers mogen overnemen. Ons beleidsplan is op de Beleids ALV van 14 september gepresenteerd en ingestemd.

FUNCTIE

NAAM

Voorzitter

Anne van der Aa

Secretaris

Vice-voorzitter

Maarten van den Brink

Penningmeester

Ebbe Nillesen

Coördinator Onderwijs

Femke Hoekema

Coördinator Extern
Vice-penningmeester

Dylano Jansen

Anne van der Aa

Voorzitter

Hi lieve Periklessers! Ik ben Anne en ik heb het voorrecht om dit jaar de voorzitter van Perikles te mogen zijn. Ik ben twintig jaar oud en heb bachelor 2 net afgerond. Voordat ik bestuur ging doen, heb ik al veel ervaring opgedaan binnen Perikles. In mijn eerste jaar was ik secretaris bij de Weekendje Weg Commissie. Tijdens mijn tweede jaar was ik voorzitter van de Activiteitencommissie Educatief en organiseerde ik een Module voor het vak BRM. Naast mijn activiteiten bij Perikles kun je mij vaak vinden op de Perikleskamer om gezellig te kletsen met mede Periklessers. Om mezelf verder te ontwikkelen en nog meer in te zetten voor onze mooie vereniging, leek mij een bestuursjaar bij Perikles de ideale kans!

Als voorzitter is het bewaken van de voortang van de vereniging een van mijn grootste taken. Dit doe ik onder andere door het leiden van bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen. Niet alleen binnen de vereniging, maar ook buiten de vereniging laat ik zien hoe mooi onze vereniging is. Dit mag ik doen door aan te sluiten bij verschillende overlegorganen, zoals het Landelijk Overleg Bestuurskunde en het REBO-impactboard. Buiten deze functie specifieke taken om, ben ik ook nog begeleider van twee gezellige commissies, namelijk de Almanak commissie en de Symposiumcommissie. Als laatste organiseer ik de PNYX, de Popquiz en de Algemene Ledendag. Oftewel genoeg om naar uit te kijken dit jaar en dat doe ik met heel veel plezier!

Heb je nou een vraag over mij of mijn functie, spreek me dan vooral aan op de kamer of stuur een mailtje!

Email: voorzitter@svperikles.nl

Maarten van den Brink

Secretaris

Halloooo Periklessers!

Mijn naam is Maarten en ik ben de secretaris van het drieëntwintigste bestuur der sv Perikles. Ik heb inmiddels niet alleen twee jaar B&O, maar ook twee jaar Perikles achter de rug. In mijn eerste jaar werd ik lid van de WWC wat ik voortzette in mijn tweede jaar. Daarnaast was ik ook lid van de StuCo die verantwoordelijk was voor de studiereis in 2023. Perikles heeft mij veel vriendschappen en ervaring gegeven, dus wou ik maar al te graag wat terug doen voor de vereniging. Daarnaast is een bestuursjaar ook de ideale mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Als secretaris van Perikles zijnde ben ik onder andere verantwoordelijk voor de promotie die op de sociale media te bezichtigen is, voor de leden- en bestuursadministratie en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Ook ben ik te zien als de ICTer van de vereniging gezien het mijn taak is om de website bij te houden.

Mocht je een vraag hebben over een van deze dingen of over heel iets anders, dan kun je mij altijd aanspreken in de wandelgangen of in de kamer! En anders, stuur me een mail via secretaris@svperikles.nl.

Ebbe Nillesen

Penningmeester

Lieve Periklessers! Ik ben Ebbe Nillesen en ik vervul dit jaar de rol van penningmeester in het bestuur. Als eerstejaars voelde Perikles voor mij al als een echte warme deken. Zo erg zelfs dat ik niet wilde wachten tot na mijn tweede jaar om een bestuursjaar te doen bij Perikles. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt omdat ik me een jaar lang mag inzetten voor onze mooie vereniging.
Ik was vorig jaar de penningmeester van de Introductiecommissie en ik heb mede daar ontdekt dat dit mij erg lag. Ook was ik deel van de Werkgroep Inclusivititeit, een thema dat me nog steeds dicht bij het hart ligt, waardoor ik heb besloten dat ik deze Werkgroep dit jaar weer op me zou nemen. Ook ben ik dit jaar de bestuurscoördinator van de Studiereiscommissie en de Activiteiten Commissie Educatief.
Als penningmeester zorg ik voor de financiële administratie van de vereniging en ben ik verantwoordelijk voor het uitbetalen van declaraties en het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Als je iets aan me wil vragen, schroom niet om contact op te nemen door langs te komen op de kamer of door een mailtje te sturen naar: Penningmeester@svperikles.nl.

Femke Hoekema

Coördinator Onderwijs

Hi Periklessers! Ik ben Femke Hoekema en dit jaar vervul ik de rol van coördinator onderwijs bij Perikles. Ik vind dit ontzettend leuk en ben dan ook enorm enthousiast. De afgelopen twee jaar heb ik deelgenomen aan de Activiteiten Commissie Sport, een Pnyx georganiseerd, deel uitgemaakt van de Ouderdagcommissie, ben ik voorzitter de Introductie Commissie geweest en een module georganiseerd. Deze leuke vergaderingen en momenten bij Perikles hebben ervoor gezorgd dat ik een bestuursjaar ben gaan doen. Ik wil namelijk nog meer van dit soort leuke vergaderingen en momenten ervaren.

Als coördinator onderwijs heb ik dit jaar de taak de Activiteiten Commissie Ontspannend, de Introductiecommissie, de Ouderdagcommissie en de Research Project Commissie te coördineren. Daarnaast ben ik actief bezig met het werven van nieuwe bestuursleden als lid van de raad van werving. Ook houd ik me bezig met de boekverkoop, modules, welzijnsactiviteiten, internationale studenten en de Docent van het Jaar verkiezingen.
Heb je vragen over een van de activiteiten, commissies, een bestuursjaar bij Perikles of iets heel anders? Aarzel dan niet om me een berichtje te sturen via app, mail, of spreek me aan op de kamer!

Dylano Jansen

Coördinator Extern

Lieve Periklessers, mijn naam is Dylano Jansen en ik zal dit jaar binnen de vereniging de rol van coördinator extern op me nemen! Ik ben al een tijd actief binnen Perikles. Vanaf het begin af aan voelde ik mij op mijn plek. In mijn eerste jaar begon ik dan ook als promotiefunctionaris bij de symposiumcommissie en in mijn tweede jaar vervulde ik de rol van secretaris binnen de introductiecommissie. Hoewel deze functies erg leuk waren en ik veel geleerd heb, wilde ik meer doen voor de vereniging. Daarom besloot ik dat ik een bestuursjaar wilde doen.
Als coördinator extern leg ik de brug tussen organisaties en studenten. Daarom ben ik onder andere verantwoordelijk voor het carrièreaanbod en het contact met alumni en masterstudenten. Het takenpakket draagt ook de verantwoordelijkheid van het binnenhalen van sponsorgeld voor de vereniging. Het is een uitdaging, maar het is ontzettend leuk en leerzaam tot nu toe. Ik ben als coördinator extern dan ook veel in gesprek met organisaties. Verder ben ik dit jaar bestuurscoördinator bij de Weekendje Wegcommissie (WWC), de carrièrecommissie (CC), de Activiteitencommissie Sport (ACS) en het mastercomitè (MaCo)!
Mocht je vragen hebben, spreek me vooral aan op de kamer of in de gangen of mail je vraag naar extern@svperikles.nl