Vacature Talent Program YC

Vacature Talent Program YC

Young Colfield – Trainee Talent Program

 

Aangenaam!
Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op de 3 manieren: Een multi-company Talent Program; Dedicated Programs binnen de ING en ABN-AMRO; en Crowd Consulting.

 

Talent Program

In ons Talent Program vervul je in twee jaar circa drie opdrachten van gemiddeld zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of bijvoorbeeld business analist. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen.
Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum Agile of Lean), als softskill trainingen (zoals Management Drives, Conflicthantering en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt!

Naast de grote portie aan ambitie die leeft in onze organisatie, zijn wij ook niet vies van wat gezelligheid op zijn tijd. Onze vrijdagmiddag borrels zijn vaak erg gezellig, we organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten en borrels met elkaar én we gaan ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport!

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op onze website om te kijken of dit programma bij jou past!

 

Voorwaarden Talent Program:

– Universitaire studie: Een afgeronde universitaire studie, welteverstaan. Bij voorkeur Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of een andere studie waarin je jouw passie voor organisaties hebt kunnen botvieren.
– Maximaal 2 jaar werkervaring: Helemaal geen werkervaring? Geen probleem. Een beetje werkervaring? Ook prima.
– Nevenactiviteiten: Bestuurslid van de studie- of voetbalvereniging, redacteur voor het studieblad of student-assistent: wij vinden het belangrijk dat je verschillende dingen hebt gedaan naast je studie.
– Lef: Een gezonde dosis durf is essentieel in ons werk. Jij wandelt dus fluitend buiten de gebaande paden.

– Authentiek: Je bent zelfkritisch en staat te popelen om te groeien. Daarnaast zijn je sociale skills goed ontwikkeld. We vinden het namelijk heel belangrijk om met fijne mensen te werken.

 

Crowd Consulting

Als je trainee bij ons bent in een van onze programma’s krijg je ook de kans om deel te nemen aan verschillende sessies van onze andere tak ‘Crowd Consulting’. De kracht van de crowd is het uitgangspunt van dit programma. Circa iedere maand organiseren wij Crowd Consulting sessies voor een bedrijf die met een organisatie vraagstuk zit. Aangezien onze ‘crowd’ een zeer grote varieteit aan achtergrond heeft,  kunnen wij dit vraagstuk op een zeer innovatieve manier beantwoorden met de input vanuit verschillende perspectieven. Of het nu gaat om brainstormsessies, trendanalyse of het testen van ideeën. Tijdens je traineeship, zowel Talent Program als Dedicated Program, heb je de kans om deel te nemen aan deze inspirerende sessies.

 

Onze vacatures voor het Talent Program en Dedicated Program zijn het hele jaar doorlopend! Meer weten? Check onze website: http://www.youngcolfield.nl of mail naar info@youngcolfield.nl. Daarnaast kan je natuurlijk altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen of een afspraak te maken voor een kop koffie. Wij zijn bereikbaar op: 020 – 460 9555 of 06-27300876.

 

Wie weet tot ziens!

 

Contactgegevens
Naam:                      Young Colfield
Adres:                      Hogehilweg 24, Amsterdam Zuid-Oost
Telefoon:                 06-27300876 of +31 20 460 9555
Contactpersoon:     Anneloes van der Meer
E-mailadres:            info@youngcolfield.nl of anneloes.van.der.meer@youngcolfield.nl

Website:                    www.youngcolfield.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top
X