Vacature stageplaats voor een assistent programmanager

Afbeeldingsresultaat voor benego

BENEGO (Belgisch-Nederlands Grensoverleg) is een associatie van 25 gemeenten in de grensstreek van provincie Antwerpen (B) en Noord-Brabant (NL), die tot doel heeft grensoverschrijdende samenwerking te bevorderen.

Dit gebeurt door het organiseren van bijeenkomsten rond diverse thema’s, relevant voor de lokale overheden en voor de burgers in de grensstreek, door het beschikbaar stellen van informatie via diverse mediakanalen en door het uitbouwen van een netwerk van stakeholders (overheden, verenigingen, werknemers- en werkgeversorganisaties, etc.).

De stagiair heeft tot taak de programmamanager te ondersteunen bij diverse communicatie- en organisatietaken. Daarbij wordt zeker prijs gesteld op eigen inzichten en initiatief! De student leert om te gaan met een heel divers en grensoverschrijdend communicatienetwerk en komt in contact met belangrijke issues en met een divers palet van (vertegenwoordigers van) organisaties in de grensstreek.

Praktische randvoorwaarden, zoals standplaats en werktijden, zijn in onderling overleg te regelen. Er is een bescheiden stagevergoeding beschikbaar van 25 euro per werkdag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Paul Wouters, programmamanager van BENEGO: paul.wouters@xs4all.nl of 0031(0)642464807.