Vacature Nautus: Junior adviseur

Junior adviseur bij Nautus
Ontwikkel jezelf in een dynamische omgeving

Spreekt het jou aan om gemeenten te helpen bij de aanpak van maatschappelijke vraagstukken? Ben jij betrokken en creatief en zou jij willen werken aan bijvoorbeeld een onderwerp als Jeugdzorg, inclusiviteit of armoede en schulden? Heb je een HBO- of WO-diploma? Ben je net afgestudeerd of heb je al enige ervaring opgedaan? Hoe dan ook: wij heten je van harte welkom!

Veel ervaring opdoen en groeien

Je gaat aan de slag in een rol als projectsecretaris, junior projectleider of ondersteunend beleidsadviseur voor verschillende gemeenten in Nederland. Bijna altijd werk je samen met een ervaren adviseur/projectleider. Naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je ook meer verantwoordelijkheid. Op de achtergrond is er coaching door je teamleider of een senior adviseur. En je doet een beroep op de expertise van andere collega’s in ons team. Dat is de kracht van Nautus.

Echt tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling

We bieden je een stevig programma voor je ontwikkeling naar (medior) adviseur/projectleider. Op onze unieke Nautus-vrijdag komen we iedere week bij elkaar. Deze dag staat volledig in het teken van jouw ontwikkeling. Er is volop ruimte voor het volgen van een training, intervisie met collega’s en gesprekken met ervaren adviseurs/projectleiders. En er is natuurlijk veel aandacht voor gezelligheid en deelname aan de vele activiteiten die we in ons team organiseren. Je gaat je niet vervelen!

Wat bieden we nog meer?

 • Je krijgt direct een vast contract.
 • Je dienstverband heeft een omvang van 32 (0,8 fte) tot 40 (1,0 fte) uren per week.
 • Je krijgt een programma, gericht op jouw ontwikkeling naar (medior) adviseur/projectleider.
 • Je krijgt de beschikking over Apple devices (Macbook en iPhone).
 • Je krijgt een mobiliteitsbudget, waarmee je kan kiezen voor de mobiliteitsoptie die bij jou past, waaronder de mogelijkheid van een auto van de zaak.
 • Gebaseerd op je kennis en ervaring, bedraagt jouw bruto maandsalaris maximaal € 3.100 bij
  1,0 fte dienstverband, inclusief vakantiegeld.
 • Je deelt mee in de winst; jaarlijks wordt 20% van de winst ter beschikking gesteld aan de medewerkers.
 • Je hebt 20 wettelijke vakantiedagen en 10 bovenwettelijke vakantiedagen per jaar.
 • Jouw pensioen loopt via Zwitserleven en Nautus betaalt 50% van de premie.
 • Je hebt een Persoonlijk Keuzebudget van ruim 12%; een gedeelte van je salaris kun je vrij besteden aan nog eens 5 extra vakantiedagen, loopbaangerichte opleidingskosten of extra brutosalaris.
 • Je ontvangt een thuiswerkvergoeding om hybride te kunnen werken en thuis een goede werkplek voor jezelf in te richten.
 • Tot slot zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden als: aanvullend geboorteverlof voor partners, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en jubileumattenties.

Durf je het aan?

Stuur dan je motivatie en je CV te naar werving@nautus.nl ter attentie van Querijn Hensen, onze Corporate Recruiter, onder vermelding van ‘Vacature junior adviseur’. Vertel ons wat jou motiveert en welke competenties en ervaring je meebrengt. Het maakt ons niet uit wat je achtergrond is, wat je gelooft of op wie je valt. Wij vinden het vooral belangrijk dat je met veel energie bijdraagt aan onze gezamenlijke ambities en doelen!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar onze projecten? Die vind je hier. Op onze website is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat we doen. Zo lees je hier hoe één van onze nieuwe collega’s haar overstap naar Nautus heeft ervaren.