Vacature Nautus: Junior adviseur

Junior adviseur bij Nautus
Groeien in een dynamische omgeving

Spreekt het jou aan om gemeenten te helpen bij het verbeteren van de aanpak van maatschappelijke vraagstukken zoals bestaanszekerheid, opvang van vluchtelingen, jeugdzorg, participatie en (energie)armoede? Ben jij leergierig, creatief en sta je stevig in je schoenen? Heb je een HBO- of WO-diploma? Ben je net afgestudeerd of heb je al enige ervaring opgedaan? We heten je van harte welkom om jouw mogelijkheden bij Nautus te ontdekken!

Veel ervaring opdoen en groeien

Je gaat aan de slag binnen uitdagende opdrachten voor verschillende gemeenten in Nederland. Je werkt daarbinnen samen met een ervaren adviseur/projectleider die de eindverantwoordelijkheid heeft voor de opdracht. Naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je ook steeds meer verantwoordelijkheid. Op de achtergrond is er coaching door je teamleider of een senior-adviseur. En je kan een beroep doen op de expertise van andere collega’s in ons team. Dat is de kracht van Nautus.

Echt tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling

We bieden een stevig programma voor jouw ontwikkeling naar adviseur/projectleider. Op onze unieke Nautus-vrijdag komen we iedere week bij elkaar. Deze dag staat met name in het teken van jouw ontwikkeling. Er worden trainingen gevolgd, je neemt deel aan intervisie met collega’s en je voert coachingsgesprekken met je teamleider of een senior adviseur. En, last but not least, er is veel aandacht voor gezelligheid en deelname aan de vele activiteiten die we in ons team organiseren. Je gaat je niet vervelen!

Wat bieden we nog meer?

  • Je krijgt direct een vast contract met een omvang van 32 tot 40 uur per week.
  • Je krijgt een programma, gericht op jouw ontwikkeling naar adviseur/projectleider.
  • Gebaseerd op je kennis en ervaring, bedraagt jouw bruto maandsalaris maximaal € 3.500,-  exclusief 8% vakantiegeld en andere secundaire arbeidsvoorwaarden, bij een fulltime dienstverband.
  • Je krijgt een mobiliteitsbudget van € 678,- bruto per maand (bij 1 fte), waarmee jij je eigen mobiliteit kunt regelen. Wil je liever een auto van de zaak? Dat kan! Lease- en brandstofkosten zijn dan voor onze rekening.
  • Je deelt mee in de winst; jaarlijks wordt 20% van de winst ter beschikking gesteld aan de medewerkers.
  • Je ontvangt een thuiswerkvergoeding om hybride te kunnen werken en thuis een goede werkplek voor jezelf in te richten. Je krijgt daarnaast de beschikking over Apple devices (Macbook en iPhone).
  • Je hebt 20 wettelijke vakantiedagen en 10 bovenwettelijke vakantiedagen per jaar.
  • Je hebt een Persoonlijk Keuzebudget van ruim 12%; een gedeelte van dit budget kun je vrij besteden aan nog eens 5 extra vakantiedagen, extra opleidingen bovenop ons opleidingsprogramma of extra brutosalaris.
  • Tot slot zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden als: flexibel in te zetten feestdagen, aanvullend geboorteverlof voor partners, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en jubileumattenties.

Durf je het aan?

Kom maar op dan. Stuur je motivatie en je cv naar werving@nautus.nl ter attentie van Querijn Hensen onder vermelding van ‘Vacature junior adviseur’. Vertel ons wat jou motiveert en welke competenties en ervaring je meebrengt. Het maakt ons niet uit wat je achtergrond of geloofsovertuiging is en wie je leuk vindt. Wij vinden het vooral belangrijk dat je met veel energie bijdraagt aan onze gezamenlijke ambities en doelen! Goed om te weten is dat een assessment onderdeel uitmaakt van onze selectieprocedure.

Side note: Because we work for local government in the Netherlands, it is necessary to be able to read and write Dutch fluently. We receive many applications from internationally oriented candidates, which we unfortunately have to reject despite our broad interest.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar onze projecten? Die vind je hier. Op onze website is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat we doen. Zo lees je hier hoe één van onze nieuwe collega’s haar overstap naar Nautus heeft ervaren.