Vacature Consultancy Traineeship bij Hieroo

Vacature Consultancy Traineeship bij Hieroo

Het Hieroo traineeship is de meest betekenisvolle start van je carrière!

 

Een consultancy traineeship bij Hieroo iets voor jou? We omschrijven graag wat dit voor jou kan betekenen. Ontmoet jij liever eerst een van onze collega’s voordat je besluit te solliciteren? Tuurlijk, begrijpen we! Meld je dan via deze link aan om af te spreken met een van onze Consultants. Wij ontmoeten je graag en helpen met al jouw vragen!

 

Wat houdt het traineeship van Hieroo in?

Wij bieden een tweejarig programma aan, waarin jij, met ons, een prachtig professioneel en persoonlijk ontwikkeltraject doorloopt. Als Jonge Consultant ga je leren wat het consultancy vak inhoudt: projectmatig werken, adviseren en implementeren, omgang met klanten, jezelf zijn en daarmee impact maken in jouw eigen regio… Zomaar een greep aan zaken die voorbij gaan komen als je start als Jonge Consultant bij Hieroo. We maken het hieronder wat concreter.

Als Jonge Consultant krijg je de kans om meerdere bedrijven te leren kennen, verschillende type opdrachten uit te voeren, kennis te maken met verschillende bedrijfsculturen en steeds weer in nieuwe teams je weg vinden. Dat moet je dus wel liggen, die veranderende omgeving. Wat wel stabiel is? Jouw Hieroo vestiging. Dat is jouw veilige haven van waaruit je wegvaart, maar ook altijd weer thuis kan komen. Wil je weten aan welke opdrachten je collega’s hebben gewerkt? Daarover lees je hier meer.

Dat je leergierig bent en je verder wilt ontwikkelen, dat spreekt bijna voor zich. En die behoefte om te leren, die voeden we maar al te graag! Gedurende het traineeship volgen de Jonge Consultants samen een opleidingsprogramma, dat verdeeld is in acht leer-modules (van elk twee dagen). In elke module staat een thema centraal (vak gerelateerd en/ of in het kader van persoonlijke ontwikkeling), waarmee je met trainers en coaches aan de slag gaat. En het mooie is, dat wat je leert in de training, breng je de week erop direct in de praktijk bij jouw klant.

Tenslotte krijg je bij Hieroo ook de ruimte om impact te maken. Niet alleen bij de klant, maar ook in de stad of regio van jouw vestiging. Elk jaar pakken wij, in overleg met alle vestigings-collega’s, een thema op waar we ons een jaar voor gaan inzetten. We bakenen ons project af door in gesprek te gaan met diverse lokale partijen. Deze partijen helpen ons het thema of probleem in kaart te brengen en focus aan te brengen op waar nu echt de pijn zit en waar wij een positieve bijdrage kunnen leveren. Samen zoeken we naar oplossingen voor het vraagstuk en brengen we die in praktijk. Op deze manier maken we impact! Hier lees je meer over onze projecten in 2021/22.

 

Past dit traineeship bij jou?

Voor ons traineeship zoeken wij mensen die leergierig zijn. Leergierig ten aanzien van hun eigen ontwikkeling, het consultancy (advies)vak en hoe impact te maken om de wereld weer mooier te maken. Daar begint het bij ons mee en dan vullen we dat graag aan met:

 

  • Een afgeronde HBO/ WO opleiding; waarbij de studierichting voor ons minder relevant is. Wij gaan ervan uit dat elke studie op dit niveau een bijdrage kan leveren aan ons (klant)werk en de impact die wij willen maken. Elke studie, in combinatie met jouw verhaal en ambitie, neemt een interessant perspectief mee. Laten we samen verkennen hoe die aansluiting is met Hieroo.
  • Een scherpe & analystische blik; die jou helpt bij het verwerken van grote hoeveelheid informatie en/of data, om dit vervolgens om te zetten in verbeter,- of veranderstellen
  • Iemand die zichzelf durft te zijn; jij bent uniek in jouw soort en daarom willen we daarom met jou gaan werken. Je laat zien wie je bent, denkt vrij mee, brengt nieuwe ideeën in en je bent betrokken. Met deze ingrediënten kunnen we samen een complexe verbeteringen realiseren.
  • Tenslotte vinden we het belangrijk dat jij een bepaalde band hebt met de stad waar je solliciteert. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je er gestudeerd hebt en/of dat je er (deels) bent opgegroeid.

 

 

Wat bieden wij jou?

Een omgeving waarin jij je als professional verder ontwikkelt. Naast het trainingsprogramma, krijg je een mentor, die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling en vraagstukken. In jouw “eerste echte grote mensen baan” loop je tegen zaken aan, waarvoor jouw mentor je maar al te graag de helpende hand biedt.

Onze arbeidsvoorwaarden: € 2875,- bruto/ maand (obv 40 uur/week, inclusief vakantiegeld), opleidingsprogramma (20 dagen/jaar), de enige echte Hieroo fiets, een laptop, Bring Your Own Device-vergoeding, onkostenvergoeding per maand en 25 vakantiedagen.

Een omgeving waarin je jezelf kan zijn en samenwerkt met een groep gedreven en enthousiaste collega’s, die allemaal in hun eigen stad of regio het verschil willen maken. Je leert elkaar op professioneel en persoonlijk gebied goed kennen. Binnen en soms ook buiten kantooruren.

 

Enthousiast?! Dan kan je bij ons starten op 1 maart 2023!

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast, dan maken wij graag kennis met jou! Hieronder lees je de stappen in ons sollicitatieproces. Heb je hier nu vragen over, neem dan contact op met Dorien Verhulst (dorien.verhulst@hieroo.nl) of check onze website met veelgestelde vragen.

De eerstvolgende selectieperiode is van 2 – 16 december en bestaat uit de volgende stappen:

CV selectie: tot 2 december 2023 ontvangen wij graag jouw CV met motivatie (brief/ filmpje). Binnen een aantal dagen kan jij een reactie van ons verwachten.

Je motivatie kun je met ons delen via een motivatiebrief of via een videopitch (max. 90 seconden). Geef in deze motivatie in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

 

  • Waarom moeten we jou niet laten lopen
  • Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
  • Voor welke consultancy-opdracht(organisatie en/of functie mogen wij jou wakker maken.

 

Assessment: 9 december (9:00 – 12:00 uur) in Utrecht

Interview: 12 – 15 december, bij de vestiging waar je solliciteert (1 uur)

Aanbieding contract: 16 december 2023

 

Er volgt nog een tweede selectieronde eind januari (25 jan – 10 feb) voor het instroommoment van 1 maart 2023. Komen de data in december jou niet goed uit, laat ons dat weten, dan houden we daar rekening mee in onze planning.

Tenslotte, Hieroo staat voor een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers. Vanuit onze kernwaarden hechten we veel waarde aan inclusiviteit, diversiteit en creëren van gelijke kansen. Daarom nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren naar deze functie. We ontmoeten je graag!