Vacature ABN programma

Vacature ABN programma

Young Colfield – Trainee ABN AMRO IT Business Analyst


Aangenaam!
Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op de 3 manieren: Een multi-company Talent Program; Dedicated Programs binnen de ING en ABN-AMRO; en Crowd Consulting.
Dedicated Program

De Dedicated Programs focussen zich specifiek op één bedrijf. Hiervan hebben wij er momenteel 2: Een Top Engineer Program bij ING en een Business-IT Specialist Program bij ABN-AMRO. Samen met 4-5 andere trainees ga je aan de slag binnen een innovatieve omgeving en krijg je daarnaast via Young Colfield trainingen om je te ontwikkelen tot Top Engineer of Business IT specialist. Het programma ontwikkelen we samen met de opdrachtgever. Naast jouw specialisatie worden er gedurende je traineeship trainingen en begeleiding gefaciliteerd door Young Colfield. Benieuwd naar de details? Neem hier eens een kijkje of contact onze programmamanagers Nina Colijn (ABN-AMBRO) of Anneloes van der Meer (ING).

 

Wat kan je verwachten in het ABN programma:
Het ABN AMRO IT Business Program is een trainee programma waarbij je wordt opgeleid om de behoeftes uit de business door te vertalen naar toepasbare IT-oplossingen.

Dit programma start in het voorjaar van 2018. Het is een éénjarig traineeship waarin je veel projectmatig zal gaan werken. Door de digitalisering van bankactiviteiten vormt IT steeds meer het kloppende hart van de bank: en daar ga jij aan de slag. Je leert complexe bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren door middel van toepasbare IT-oplossingen.
Het grote doel is dat jij na een jaar uitstroomt als een doortastende IT development Engineer op een project wat jou past als een jas. Kortom, jij bent degene die de bruggen slaat tussen business en IT binnen een van de grootste banken van Nederland.

 

Voorwaarden voor ABN Amro Business IT specialist – trainees:
Universitaire studie: Je hebt een afgeronde universitaire opleiding. Hierbij is het voor ons belangrijk dat je tijdens je studie aantoonbare affiniteit hebt opgebouwd in onderwerpen als: Technische Bedrijfskunde, Finance, Informatiemanagement, IT, et cetera.

– Competenties:  We verwachten dat je analytisch zeer vaardig bent en jij je makkelijk in nieuwe informatie stort. Nauwkeurig, scherp, leergierig en nieuwsgierig, ben jij dat?

– Toekomst: Je hebt affiniteit met analyse en IT. Je bent iemand die de inhoud induikt en processen analyseert. Soms betekent dat aanpassing aan een heilig huisje. Voor jou geen probleem, want je begrijpt hoe IT en bedrijfsproces in elkaar grijpen en houdt zicht op continu verbeteren hiervan. Je snapt hoe het zit, zeg maar. Verder ben je ook niet bang van af en toe een beetje meebouwen en programmeren.
– Verandering: ABN AMRO zit midden in de overgang naar een digitale bank. Zo’n verandering gaat niet zonder slag of stoot. Weet jij hoe je dat slim aanpakt? Dan horen we dat graag. Het vraagt in ieder geval om doorzettingsvermogen en geduld. Gelukkig sta je daarin niet alleen: je werkt altijd in teamverband. Goede social skills zijn dus echt belangrijk als je het verschil wilt maken. Je staat open voor nieuwe manieren om verandering van de bank in te zetten (denk aan Agile, Scrum, etc.).

 

Crowd Consulting

Als je trainee bij ons bent in een van onze programma’s krijg je ook de kans om deel te nemen aan verschillende sessies van onze andere tak ‘Crowd Consulting’. De kracht van de crowd is het uitgangspunt van dit programma. Circa iedere maand organiseren wij Crowd Consulting sessies voor een bedrijf die met een organisatie vraagstuk zit. Aangezien onze ‘crowd’ een zeer grote varieteit aan achtergrond heeft,  kunnen wij dit vraagstuk op een zeer innovatieve manier beantwoorden met de input vanuit verschillende perspectieven. Of het nu gaat om brainstormsessies, trendanalyse of het testen van ideeën. Tijdens je traineeship, zowel Talent Program als Dedicated Program, heb je de kans om deel te nemen aan deze inspirerende sessies.

 

Onze vacatures voor het Talent Program en Dedicated Program zijn het hele jaar doorlopend! Meer weten? Check onze website: http://www.youngcolfield.nl of mail naar info@youngcolfield.nl. Daarnaast kan je natuurlijk altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen of een afspraak te maken voor een kop koffie. Wij zijn bereikbaar op: 020 – 460 9555 of 06-27300876.

 

Wie weet tot ziens!

 

Contactgegevens 
Naam:                      Young Colfield
Adres:                      Hogehilweg 24, Amsterdam Zuid-Oost
Telefoon:                 06-27300876 of +31 20 460 9555
Contactpersoon:     Nina Colijn
E-mailadres:            info@youngcolfield.nl of  nina.colijn@youngcolfield.nl

Website:                  http://www.youngcolfield.nl/dedicated-program/abn-amro-it-business-program/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X