Trainee Business & Digital Management

Business & Digital Traineeship:

Jij bent bijna klaar met je master of bachelor en staat voor de keuze waar jouw carrière start. Je hebt een stevige ambitie en wilt het liefst aan de slag op een plek waar jij direct impact maakt. Dat kan bij EVG Start.

In het Traineeship Business & Digital Management matchen we jou op basis van je competenties en waar jij je thuis voelt. Jouw persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan je studieachtergrond.  Wij begeleiden jou persoonlijk tijdens het gehele Traineeship en zorgen dat jouw kwaliteiten helemaal tot hun recht komen. Zo maakt jouw carrière een vliegende start!

Trainee Business & Digital Management

Als trainee Business & Digital Management ga je na een startprogramma aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau. Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

Voor meer informatie: https://evgstart.nl/het-traineeship/