Ten Have Change Management – Afstudeerstage

 

Ben je op zoek naar een stage per 1 september 2021?

Zit je in het laatste jaar van je masteropleiding en heb je grote affiniteit met change management? Wil je onderzoek doen voor een toonaangevend adviesbureau en werkervaring opdoen in een inspirerende omgeving?

Als (afstudeer)stagiair bij TEN HAVE Change Management werk je zelfstandig aan het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek in het vakgebied change management (dit kan de basis vormen voor je masterthesis) en ondersteun je adviseurs bij het uitvoeren van werkzaamheden. Hiertoe bieden we je volop mogelijkheden, onder andere door direct contact met zeer ervaren adviseurs en onderzoekers en het werken in een inspirerende werkomgeving. Als stagiair maak je een onmisbaar onderdeel uit van kantoor en het team, door middel van:

•het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van change management;
•het bijdragen aan het schrijven van (wetenschappelijke) artikelen;
•het ondersteunen bij werkzaamheden voor adviesopdrachten.

Daarnaast is er in overleg ruimte voor aanvullende werkzaamheden om de stage sterker te laten aansluiten bij jouw leerambitie.

Wil je meer weten over hoe het is om bij ons stage te lopen? Lees dan het interview met onze oud-stagiair Julius.

 

Wat vragen wij?
Als jij je herkent in het bovenstaande profiel, dan maken we graag kennis met jou! Voor ons zijn daarbij de volgende voorwaarden van belang:

•je zit in het laatste jaar van je academische opleiding, bijvoorbeeld van een master in (bedrijfs)economie, bedrijfskunde, psychologie en/of in een organisatiewetenschap;
•je hebt sterke analytische vaardigheden;
•je hebt aantoonbare affiniteit met vraagstukken op het gebied van change management;
•je hebt een dienstverlenende en klantgerichte houding.

Wat bieden wij?
Als stagiair krijg je bij TEN HAVE Change Management alle kansen om je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding.

Word jij uitgedaagd door deze stageplek?
Stuur je brief met motivatie en curriculum vitae per e-mail naar Willemijn van Rooijen: office@tenhavecm.com of per post naar:

TEN HAVE Change Management
t.a.v. Willemijn van Rooijen
Herculeslaan 188
3584 AB Utrecht

Uiterlijk een week later krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Aanstelling in overleg.