Studentcoördinator bij Academie van de Stad – Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, waarbij je direct impact maakt ín Utrecht? Vind jij het leuk om je in te zetten voor jongeren of statushouders? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een leerzame stage in een jong team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling! Enthousiast geworden? Check onze vacatures en reageer dan snel!

Wil je een algemeen beeld van Academie van de Stad? Kijk dan deze korte video: https://vimeo.com/697372939

 

JongGras Sportbuddy’s 

Stel je eens voor dat je in een nieuw land terecht komt, waarin je nog weinig mensen kent en waarvan je de taal nog niet goed spreekt. Het kan dan lastig te zijn om erachter te komen hoe bepaalde zaken in deze nieuwe samenleving werken, bijvoorbeeld hoe je kan sporten en een passende sportclub of vereniging vindt. Het project JongGras Sportbuddy’s biedt daarom statushouders van 16-26 jaar oud, duurzame één-op-één coaching bij het zoeken van een passende sportclub in Utrecht. De studentcoördinator legt de contacten met statushouders, sportaanbieders en de gemeente Utrecht, stuurt de jongerejaars studenten (sportbuddy’s) aan en coördineert het project. Zorg jij ervoor dat iedereen kan sporten?

Meer informatie? check deze link: https://werkenbij.academievandestad.nl/studentcoordinator-jonggras-sportbuddys-2022-2023/nl

Hospiteerbuddy’s

Het vinden van een betaalbare en fijne kamer is tegenwoordig niet gemakkelijk. Voor statushouders, die de taal en cultuur nog niet goed kennen, is dit al helemaal een opgave. Want waar zoek je precies, en hoe werkt hospiteren eigenlijk? Door de koppeling aan een Hospiteerbuddy worden jonge statushouders in dit project bijgestaan in hun zoektocht naar een kamer in Utrecht. De studentcoördinator zorgt voor goede matching tussen de jonge statushouders en de Hospiteerbuddy’s, traint de buddy’s, houdt contact met de Gemeente Utrecht en is verantwoordelijk voor de communicatie en zichtbaarheid. Draag jij ook je steentje bij?

Meer informatie?  check deze link: https://werkenbij.academievandestad.nl/studentcooerdinator-hospiteerbuddy-s-2/nl

StudentJobCoach Overvecht

Bij StudentJobCoach worden Overvechtse jongeren ondersteund in het vinden van een geschikte baan of opleiding. Alle jongeren doorlopen een persoonlijk traject waarin ze individueel gecoacht worden door een jongerejaars stagiair(e). Als coördinator coach jij de jongerejaars en ben je verantwoordelijk voor de gehele organisatie van het project en voor het relatiebeheer met partijen in Overvecht. Pak jij deze uitdaging met beide handen aan?

Meer informatie? Check deze link :https: /werkenbij.academievandestad.nl/studentcooerdinator-studentjobcoach-overvecht-2/nl

Wijkloket Kanaleneiland 

Loket 1 is een wijkloket in het winkelcentrum Nova, wat wordt gerund door studenten. Bewoners uit Kanaleneiland kunnen hier terecht met hun juridische en administratieve vragen en het studententeam staat klaar om te helpen. Als studentcoördinator ben je mede verantwoordelijk voor het runnen van Loket 1 in Kanaleneiland. Belangrijk is daarbij je begeleidende rol voor de hbo-skillscoaches en mbo-studenten die in het wijkloket aan het werk zijn. Als studentcoördinator werk je aan leiderschapsvaardigheden, train je de skillscoaches, houd je contact met de lokale partijen en ben je medeverantwoordelijk voor de communicatie en zichtbaarheid. Durf jij de uitdaging aan en wil je onder begeleiding samen Loket 1 runnen?

Meer informatie? check deze link: https://werkenbij.academievandestad.nl/studentcooerdinator-wijkloket-kanaleneiland-2/nl