Studentbelang

Algemeen
StudentBelang op USBO
StudentBelang is een overkoepelend orgaan, waarin alle medezeggenschapsorganen van USBO samenkomen. USBO studenten worden vertegenwoordigd binnen het REBO-bestuur, de Faculteitsraad, het USBO-bestuur, het Masterbestuur, het Bachelorbestuur en in de Opleidingscommissie. Wil je meer weten over wat deze studenten voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Waar houdt StudentBelang zich mee bezig?
Leden van StudentBelang zijn de vertegenwoordigers van alle USBO studenten. Het is dan ook belangrijk voor StudentBelang om te weten hoe USBO studenten denken over bepaalde thema’s. Dit jaar houden de leden zich bijvoorbeeld bezig met de binding van studenten en docenten en studentenwelzijn.

Mocht je zelf input hebben (mag over van alles gaan) dan is StudentBelang altijd te bereiken op het volgende mailadres: studentbelang.usbo@uu.nl . Wil jij op de hoogte blijven van de StudentBelang activiteiten? Volg dan vooral StudentBelang op instagram: studentbelang_usbo

Wat kan StudentBelang voor jou doen?
Heb jij als student een vraag, klacht, opmerking, tip of idee over de gang van zaken op USBO? Laat het StudentBelang weten door een mail te sturen, een berichtje te sturen op Instagram of spreek een van de leden van StudentBelang aan.

USBO bestuur: Ellis te Riele
Bachelor bestuur:  Merel Westra
Master bestuur: Marit Heinen
Opleidingscommissie: Jasmijn Terporten, Claire van Dijk, Jennie Overbeek en Lieke Nijland
Faculteitsraad REBO:  Osama Al Hashish, Aniek van der Zande en Meike Maljers
Coördinator Onderwijs: Femke Hoekema