Stageplek sport – Teamplayer Concepts

Teamplayers Concepts is een voetbalmarketingorganisatie dat zich richt op vernieuwende partnerships en initiatieven die moeten bijdragen aan een betere (voetbal)wereld. Het is onze overtuiging dat voetbal veel meer een platform moet zijn voor wereldse thema’s, zoals klimaatverandering, beweegarmoede en (kansen)ongelijkheid. Voetbal is namelijk als geen ander in staat om een enorme impact te realiseren bij miljarden mensen (lees: fans) overal ter wereld en in alle lagen van de samenleving. Deze impact vertegenwoordigt een enorme waarde en daar liggen de nieuwe verdienmodellen voor de toekomst. Goed voor het voetbal, goed voor de wereld.

Teamplayers Concepts is een relatief nieuw bedrijf, opgericht in april 2021. We zijn echter niet ‘nieuw’ in deze markt, want met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van sportmarketing/-sponsoring, kennen we als geen ander de kracht van het platform sport/voetbal. Door het ontwikkelen en begeleiden van honderden partnerships, weten we hoe je door samenwerking (echte) impact kunt realiseren. Sterker, eigenlijk alleen door samenwerking. Niet voor niets is onze pay-of ‘Impact through collaboration’, vanuit onze overtuiging dat je samen meer bereikt dan alleen.

We geven met ons nieuwe bedrijf onze volledige focus aan impactvolle partnerships en concepten in het voetbal, waarin de Sustainable Development Goals van de United Nations leidend zijn. We zijn vrij uniek in onze soort en met bekende voetballers als aandeelhouders, levert dit ons een krachtige positie op in de voetbalmarkt.

Note: Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze website, vandaar dat er nog maar weinig online over ons te vinden is.

Functieomschrijving

Natuurlijk zijn wij op zoek naar een ongekende duizendpoot. Iemand die creatief is en van aanpakken weet. Rap van tong is en een scherpe pen heeft. Energiek is en ook solide, nieuwsgierig en enthousiast. Nog meer? Yup, want bovenal zijn we op zoek naar iemand die het verschil wil maken. Samen met ons.

Als stagiaire zijn er een verschillende zaken waar jij je tanden in kan zetten. Maatschappelijke campagnes, (social) content voor spelers, onderzoek naar impact en het bedenken van nieuwe concepten. Dit doe je natuurlijk samen met je collega’s, want dat is niet alleen leuker, samen komen we ook verder.

Heb je zin om al het bovenstaande en meer waar te maken? Stuur je motivatie en CV naar pieter@teamplayersconcepts.com en wie weet spreken we elkaar snel!