STAGE VACATURE: ORGANISATIEADVISEUR

Hiemstra & De Vries staat open voor talent. Wil jij weten hoe het is om bij een adviesbureau te werken? Vanaf september 2022 bieden wij jou de kans om bij ons #stage te lopen. Tijdens je stage draai je volop mee in ons team. Je werkt aan adviesopdrachten voor publieke organisaties, je organiseert (kantoor)events en je hebt een belangrijke rol in het dagelijkse reilen en zeilen van ons kantoor. Wij zijn heel benieuwd naar jouw #frisseblik op onze organisatie en onze opdrachtgevers, zodat zowel jij als wij daarvan kunnen leren.

DIT ZIJN WIJ
Wij zijn een #organisatieadviesbureau voor de publieke sector. Wij helpen overheden, uitvoerings- en maat- schappelijke organisaties beter presteren. We doen dit op allerlei verschillende thema’s, zoals o.a. de klimaat- transitie, digitale transformatie en bestaanszekerheid. Binnen deze thema’s helpen wij onze opdrachtgevers om zich sterker te organiseren. Daarvoor bieden wij bijvoorbeeld hulp door bij te dragen aan teamontwikkeling, door te helpen bij structuur- en sturingsvraagstukken of bij het opzetten en uitvoeren van programma’s en projecten.

Bij ons krijg je de kans om je volop te ontwikkelen als mens én als professional. Ook vinden we het belangrijk dat jij het naar je zin hebt tijdens je stage. Met zoveel verschillende mensen, hebben we ook veel verschillen-
de wensen, stijlen en voorkeuren in huis. We geven zoveel als mogelijk invulling in ons werk aan zingeving, autonomie en vakmanschap. Wij hebben de ambitie dat onze organisatie een goede representatie van de samenleving wordt, met aandacht voor diversiteit en inclusie. Kandidaten van alle achtergronden zijn welkom en moedigen we aan te solliciteren. Wij geloven dat hoe meer wij zelf een afspiegeling zijn van de samenleving, des te beter ons advies is.

DIT GA JIJ DOEN
In onze organisatie ga je zelfstandig aan het werk en ben je proactief in het aannemen van opdrachten van onze adviseurs, het secretariaat en onze directie. De ene keer help je mee bij het maken van een presentatie voor een van onze adviseurs die een college of directie begeleidt. Op andere dagen help je mee bij het intervie- wen van overheidsprofessionals, red je een collega uit de brand door acuut een gespreksverslag uit te werken, redigeer je een offerte of sta je een geïnteresseerde opdrachtgever telefonisch te woord. Kortom, er zit veel variatie in de opdrachten en je dagen tijdens je stage. Wij bieden je een marktconforme stagevergoeding.

DIT IS JOUW PROFIEL

Je bent zowel tijdens je studie als in je vrije tijd ben je bezig met maatschappelijke vraagstukken.
Je volgt een maatschappelijk georiënteerde studie (bachelor of master) zoals organisatiewetenschappen, sociale wetenschappen, bestuurskunde of politieke wetenschappen.
Je bent proactief en stemt werkzaamheden goed af.
Je bent handig met computerprogramma’s zoals Word, PowerPoint en Teams.
Je bent sociaal, altijd in voor een praatje.
Je bent beschikbaar voor vier dagen per week in de periode van september 2022 tot (en met) februari 2023 en werkt daarbij indien mogelijk vanaf ons kantoor aan het Jaarbeursplein in Utrecht.
Je vindt persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk. Je bent ambitieus en wil grote stappen zetten richting een waardevolle rol in de publieke sector.

INTERESSE?
Ben jij enthousiast om via deze stage maatschappelijk verschil te maken?

Stuur dan een motivatiebrief en jouw cv naar stagebij@hiemstraendevries.nl