Stage Randstad Groep Nederland

Wil jij samen met een hecht team werken aan een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt? Gaan jouw hart sneller kloppen voor thema’s als inclusiviteit en diversiteit, maatschappelijke innovatie en social impact? En ben je daarnaast op zoek naar een afwisselende stage met veel creativiteit en vrijheid? Lees dan snel verder!

Wat bieden we jou?

●  Je komt terecht in een hecht team dat plezier heeft met elkaar en in het werk wat ze doen.

●  Goede begeleiding met veel focus op persoonlijke ontwikkeling.

●  Je hebt wekelijks direct contact met de Randstad Groep directie rondom

maatschappelijke thema’s.

●  Veel leren op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid

en opinieleiderschap.

●  Mogelijkheid tot het doen van onderzoek (eventueel scriptie) op een

maatschappelijk onderwerp.

●  Marktconforme stagevergoeding van €450,- per maand +

reiskostenvergoeding.

Wie ben jij?

●  HBO/WO werk- en denkniveau

●  Beschikbaar vanaf september 2022 (eerder/later beginnen kan in overleg)

●  Minimaal 24u p/week

●  Proactief en organisatorisch sterk

●  Reisbereidheid naar ons hoofdkantoor in Diemen

Wat ga je doen?

De afdeling Arbeidsmarkt & MVO valt rechtstreeks onder de groepsdirectie van Randstad. Dit onderdeel werkt zowel intern, met onze eigen business, als extern, met andere (publieke en private) organisaties samen aan maatschappelijke thema’s. Goed geregeld werk en een toekomstbestendige, duurzame, inclusieve arbeidsmarkt is ons streven. Dit sluit nauw aan op de visie van Randstad Groep, waardoor je dicht op het vuur zit als het gaat om strategische keuzes voor de directie. Een mooie opgave dus waar we jouw inzet goed voor kunnen gebruiken!

En wat komt er verder kijken bij deze stage?

● Jij ondersteund en helpt mee aan het voorbereiden van opiniestukken, presentaties en evenementen voor Directeur Arbeidsmarkt en MVO Marjolein ten Hoonte en andere interne business leiders.

●  Je analyseert de dagelijkse wetenschappelijke en media artikelen op relevante onderwerpen voor het team.

●  Je doet onderzoek (optie tot schrijven van een scriptie) naar hoe we maatschappelijke impact kunnen optimaliseren en werk goed kunnen regelen, diversiteit en inclusiviteit, duurzame loopbaanpaden.

●  Je gaat naar evenementen die zich bezighouden met deze onderwerpen.

●  Je werkt mee aan een podcast en boek dat ingaat op deze thema’s en eind

2022 uitkomen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Randstad Groep Nederland, de grootste HR dienstverlener. Je werkt hybride vanuit huis of op het hoofdkantoor in Diemen. Ons team bestaat uit vier mensen, met een informele sfeer met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij als stagiair volledig meedraait in het bedrijf en je beste zelf wordt. Daarom is er veel vrijheid in het uitvoeren van je stage en denk je mee over verschillende thema’s.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Solliciteer voor 22 augustus en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Nog vragen of meer weten? Neem dan contact op met Susan van Hooijdonk via LinkedIn of mail: susan.van.hooijdonk@randstadgroep.nl.