Stage KWINK groep

Stage KWINK groep

KWINK groep is ieder semester op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die bij ons stage willen lopen. Solliciteer nu voor een plek vanaf september 2019!

Stage lopen bij KWINK groep

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele, persoonlijke sfeer, een marktconforme stagevergoeding én overheerlijke koffie.

Wij zijn op zoek naar twee stagiairs met een technische, sociaal-maatschappelijk en/of bestuurskundige achtergrond.

Sollicitatieprocedure

Momenteel is het mogelijk te solliciteren voor de periode vanaf september 2019. De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

  1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
  2. Een eerste gesprek met onze adviseurs. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
  3. Een tweede gesprek met onze adviseurs. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag nader met je in gesprek over een onderzoeksvoorstel. In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.


Je kan solliciteren door je CV en motivatiebrief te mailen naar stage@kwinkgroep.nl ter attentie van Mattijn Kroos. Ook voor eventuele vragen zijn we op dit adres bereikbaar.

https://www.kwinkgroep.nl/stages/

https://www.kwinkgroep.nl/inhousedag/

https://magnet.me/a/bedrijf/kwink-groep/vacatures

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top
X