Stage Enactus Utrecht

WANNEER?: komend collegejaar 10 maanden

REAGEREN VOOR: open sollicitatie

Vanaf aankomen collegejaar is het mogelijk voor studenten van de Universiteit Utrecht om stage te lopen bij Enactus Utrecht. Volg jij een minor die te maken heeft met ondernemen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wie komt er in aanmerking voor deze stage, en hoe ziet de stage er uit?

  • Studenten die de minor sociaal ondernemerschap, entrepeneurship of entrepeneurship and life sciences volgen aan de Universiteit Utrecht komen in aanmerking voor deze stage.
  • Je wordt volwaardig lid van studentenorganisatie Enactus Utrecht, en gaat 10 maanden lang 8-10 uur per week aan de slag om met een team andere enthousiaste studenten je eigen sociale onderneming op te zetten.
  • Je wordt persoonlijk en professioneel begeleid, krijgt diverse relevante workshops en trainingen aangeboden en bouwt aan je professionele netwerk. Je betaalt, net als alle andere leden, 12,50 contributie per maand.
  • Na het succesvol afronden van je stage haal je, in samenspraak met je stagecoördinator, 7,5 ECT. Na je stage ben je meer dan welkom om lid te blijven en je onderneming verder door te ontwikkelen! De stage is niet per se gebonden aan een bepaalde inschrijftijd, dus laat vooral je e-mail achter hieronder als je interesse hebt en/of meer wilt weten!

ZIE OOK: http://enactusutrecht.nl/stage/