Stage Deltares samenwerking innovatieve MKB

Stage Deltares samenwerking innovatieve MKB

Stageopdracht USBO per april of september 2019   (7,5 ECTS of 15 ECTS)

Deltares en de samenwerking met het innovatieve MKB

Deltares is een onafhankelijk onderzoeksinstituut voor deltatechnologie, met hoogwaardige kennis over water, bodem en ondergrond. We zijn toonaangevend in het ontwikkelen, verspreiden en toepassen van kennis voor de duurzame inrichting en het beheer van kwetsbare delta’s, kusten en riviergebieden.

Onze professionals doen praktijkgericht onderzoek en geven specialistisch advies in binnen- en buitenland aan opdrachtgevers die de allerlaatste ontwikkelingen toegepast willen zien.

Kennis ontwikkelen doen we samen met universiteiten, andere kennisinstituten en het bedrijfsleven, in onderzoeksprogramma’s van de overheid maar ook via contract research. Deltares telt 850 medewerkers en is gevestigd in Delft en Utrecht.

Ik ben op zoek naar iemand die hier kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar zou willen doen.
Kwantitatief onderzoek kan op basis van een database met inkoop- en verkoopgegevens aan MKB van 2017 en 2018. Deze moeten geanalyseerd en visueel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Een vervolgstap is het vergelijken van deze cijfers met die van andere Toegepast Onderzoeksinstituten (TO2).

Voor een selectie van Nederlandse MKB’s, in overleg met onze projectleiders, moeten (mini) interviews inzicht geven over waarom zij met Deltares werken. Gezamenlijk werk vindt plaats middels inkoop/verkooptrajecten, samenwerkingsverbanden, innovatieprogramma’s etc.

Dit alles leidt dan tot een aantal observaties en conclusies en aanbevelingen om de interactie te verbeteren.

Spreekt deze opdracht jou aan en wil je er graag mee aan de slag? Neem dan met mij contact op middels: lucas.janssen@deltares.nl

 

 

 

 

Dr Ir Lucas Janssen

 

Hoofd van de afdeling “Catchment and Urban Hydrology”

Dossierhouder voor de samenwerking tussen Deltares en MKB en StartUps

 

https://www.deltares.nl/nl/mkb/

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top
X