Meewerkstage Employee Experience: Learning & Development ENECO

Meewerkstage Employee Experience: Learning & Development 

USP’s

Ervaring opdoen in talentontwikkeling binnen een grote organisatie.

Werken in een agile en duurzame omgeving.

Zelfstandige stage met veel eigen regie

Waarom kiezen voor Eneco?

Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.

Wat ga je doen?

Jouw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze medewerkers en managers!

Je gaat meedraaien binnen HR Employee Experience, specifiek in het Team Talent op het gebied van Learning & Development. Binnen deze discipline werk je samen met de verantwoordelijke op het thema en voer je zelfstandig opdrachten uit. Wij zijn dus op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken en zelf de regie over de eigen stage neemt. Ook vind je binnen deze stage veel afwisseling in de taken van operationeel naar strategisch.

Je bent verantwoordelijk voor:

Je helpt mee met het schrijven en beantwoorden van verschillende Learning en Development vraagstukken. Je werkt mee aan een breed scala van onderwerpen. Een deel hiervan zullen bij jou komen te liggen:

 • Het helpen organiseren van de ‘Warmteacademie’ binnen Eneco. Dit is een recent opgezet concept waarin de kennis van de gehele warmteacademie samen wordt gebracht;
 • Het organiseren van de HR-Basics trainingen om nieuwe leidinggevenden inzicht te geven op het gebied van HR binnen Eneco;
 • Werken aan verschillende Learning & Development vraagstukken zoals het meedenken over en doorvoeren van verbeteringen op het online leerplatform.

Wat breng je mee?

Je hebt interesse in de ontwikkeling van medewerkers. Je vindt het leuk om enerzijds bezig te zijn met het ontwikkelen en ontwerpen van concepten, maar ook om operationeel bezig te zijn op het gebied van planning, uitnodigingen en systemen.

 • Je volgt een HBO- of WO-studie en bent op zoek naar een meewerkstage, bij voorkeur op het gebied van Human Resources;
 • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar vanaf januari of februari 2023, voor minimaal vijf maanden;
 • Je bent een zelfstarter, ambitieus, flexibel, zelfstandig en nieuwsgierig;
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en je bent pragmatisch;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal.

Wij hebben je veel te bieden:

 • Een heerlijke stagevergoeding;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen op basis van jouw interesses;
 • Goede en persoonlijke coaching door je toekomstige stagebegeleider, jouw ontwikkeling staat voor ons centraal;
 • Werken via ‘het nieuwe werken’, veel vrijheid en flexibiliteit dus!

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een innoverende duurzame organisatie waarbij jij in de lead bent van je eigen stage. Kortom: de perfecte plek om te ontdekken wat jij leuk vindt aan HR. Het team Employee Experience bestaat uit 12 mensen die samen staan opgesteld voor Leiderschapsontwikkeling, Talentmanagement, Learning & Development, Compensation & Benefits en Legal, om zo invulling te geven aan het ontwikkelen van onze medewerkers en de Employee Value Proposition van Eneco. We werken volgens onze cultuurwaarden: drive the change, deliver the plan en make each other successful. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Werken bij Eneco betekent werken bij een duurzaam bedrijf. In een prachtig modern gebouw, op een locatie die uitstekend bereikbaar is: op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? Neem dan contact op met Jessie Hendrikx. Zij beantwoordt met plezier jouw vragen via Jessie.Hendrikx@eneco.com. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met  van onze stagedesk via 06 – 34 53 19 86. Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de onderstaande button en stuur je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.