Stagair Creatieve bestuurskunde

We zoeken een bestuurskundig stagiair die graag zijn/haar tanden zet in complexe vraagstukken en die vertaalt naar creatieve oplossingen. Zo doe je onderzoek en schrijf je scripts voor films en videocolleges (o.a. voor OMOOC.nl); onderzoek je hoe organisaties veranderingstrajecten beter kunnen doorlopen door beeld in te zetten; en doe je nog veel meer op het snijvlak van bestuurskunde en creativiteit. Je draait volledig in projecten mee van begin tot eind. Daarnaast organiseer je kennissessies voor onze partners en opdrachtgevers.

Public Cinema is een creatief ontwerpbureau met 10 jaar en 2.000 projecten aan ervaring. Met een team van 30 mensen werken we aan zeer uiteenlopende projecten zoals huisstijlen, campagnes, infographics, websites en e-learning. We werken voornamelijk in opdracht van organisaties in de publieke sector zoals ministeries, universiteiten en zorginstellingen. We specialiseren ons in de vertaalslag tussen inhoud en vorm. Maatschappelijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Jouw profiel

 •   Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent flexibel, sociaal en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.
 •   Je bent analytisch sterk, hebt een vlotte pen en een sterk ontwikkeld creatief vermogen. Als je vaardigheden hebt op het gebied van vormgeving, tekenen, filmen of monteren is dat een pre, maar als je dat niet hebt is dat ook prima!Wat we bieden
 •   Een fantastische stageplek in een superleuk team van 30 mensen.
 •   Een ontspannen en plezierige werkomgeving, met afwisselende projecten,veel verantwoordelijkheid en goede begeleiding.
 •   Een stoere werkplek in een creatief pand in Amsterdam-West (en thuiswerkenmaken we ook mogelijk).
 •   Gezellige lunches en wekelijks een borrel.
 •   Een stagevergoeding van 300 euro per maand.Heb je interesse?

  Stuur dan een e-mail met je portfolio en motivatie naar Daphne Koekkoek: daphne@public-cinema.com. Vermeld erbij: ‘stage creatieve bestuurskunde’. De stageperiode is vanaf 1 februari voor 20 weken fulltime. Heb je een vraag? Dan kun je altijd bellen naar Peter Kasbergen op 06-28508948 of mailen naar peter@public-cinema.com.

  * We zien je e-mail graag tegemoet!

Bekijk hier een selectie van
onze projecten: https://vimeo.com/showcase/7637171

Kijk voor wie we zijn en wat we doen op:

www.public-cinema.com