Research Project

Het Research Project is een internationaal en sociaal-maatschappelijk georiënteerd onderzoeksproject dat elke twee jaar plaatsvindt. Vanuit Perikles organiseert de Research Project Commissie in samenwerking met USBO een onderzoeksreis. Aankomende editie zal plaatsvinden in november 2024. Op deze onderzoeksreis zullen ongeveer 30 B&O studenten een onderzoek uitvoeren in het buitenland. 

Eerdere succesvolle projecten gingen onder andere naar Aruba, Singapore, Zuid-Afrika en Suriname. Dit studiejaar is er weer een nieuwe RP commissie opgericht om de volgende onderzoeksreis te organiseren. In februari 2024 zal vervolgens een selectieproces voor de twintig deelnemers plaatsvinden en in periode 4 van dat schooljaar zal er onderwijs georganiseerd worden voor de twintig deelnemers, aansluitend op het onderzoeksthema en de reisbestemming.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan het volgende Research Project? Hou dan de sociale media van Perikles in de gaten en solliciteer volgend jaar voor een deelnemersplekje binnen de meest leerzame reizen van Perikles!

Voor meer informatie kun je terecht op de Instagram pagina @researchprojectusbo en je mag altijd een mail sturen aan communicatie@researchprojectusbo.com of naar onderwijs@svperikles.nl Lees ervaringen van studenten die het Research Project hebben gedaan hier.

Het Research Project is onderdeel van de B&O Academie. Voor vragen hierover of als je je vragen niet bij bovenstaand mailadres kwijt kunt, neem dan contact op met de coördinator van de B&O Academie Martijn van der Meulen op het volgende mailadres: m.vandermeulen@uu.nl.