Research Project

Het Research Project is een internationaal en sociaal-maatschappelijk georiënteerd onderzoeksvak dat eenmaal per twee jaar plaatsvindt. Het project wordt georganiseerd door een Periklescommissie, in samenwerking met USBO. De bestemming van het komende Research Project is al bekend: Singapore!

Op 19 februari is een informatiebijeenkomst geweest voor het Research Project 2018-2019. Na deze bijeenkomst is de mogelijkheid om je in te schrijven open gegaan. Voor meer informatie over het project en de aanmeldingsprocedure kun je de onderstaande PowerPoint raadplegen.

In november 2018 zullen twintig studenten voor zes weken naar Singapore afreizen om internationaal onderzoek te doen naar Sustainable Cities. Met het oog op duurzaamheid en innovatie is Singapore een koploper. Het proces ‘van plan naar praktijk en omgekeerd’ zal hierbij een centraal onderwerp zijn. Het Research Project biedt studenten een unieke kans om een onderzoek te doen in een ander continent. De resultaten van dit onderzoek zullen in een gedeeld eindproduct weer meegenomen worden naar Nederland. In periode 4 van dit studiejaar en periode 1 van volgend studiejaar zullen de voorbereidingen al volop bezig zijn.

De leden van de Research Project Commissie zijn: Yvette Bak (voorzitter), Elsbeth van Weelden (externe communicatie), Rosanne Bruins-Slot (penningmeester), Ruth ten Hove (acquisitie), Maarten van der Wees (deelnemers), Esmée Bot (onderwijs), Nina Ruijfrok (secretaris), Xandra Kok (cultureel en facilitair) en Luna Kuijper (Coördinator Onderwijs vanuit Perikles).

Ga voor meer informatie naar de Website of Facebook van het Research Project!

Top
X