Raad van accreditatie HR stagair

HR stagiair (minimaal 32 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke stage waarin je ervaring opdoet met verschillende facetten van het HR-vak? De RvA zoekt een leergierige en pro actieve stagiair die meeloopt op onze HR-afdeling. Naast een aantal HR-ondersteunende taken is er ook ruimte om met een project aan de slag te gaan. Uiteraard zul je hierin goed begeleid worden door je stagebegeleider.

Wat ga je doen?

 • Je biedt ondersteuning aan de HR-adviseurs en de HR-medewerker en gaat aan de slag met allerlei HR-gerelateerde werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de ondersteuning van het werving- en selectieproces.
 • Je gaat aan de slag met een project ter versterking van onze arbeidsmarktcommunicatie. Graag kijken we samen met jou hoe je hier concreet invulling aan kunt geven.

  Wat neem je mee?

 • Je zit in het derde jaar van je opleiding HBO/WO Human Resource Management.
 • Je neemt initiatief, bent praktisch ingesteld en steekt graag je handen uit de mouwen.

  Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je integer.

  Wat heeft de RvA jou te bieden?

  We bieden een plezierige werksfeer, leuke collega’s en een afwisselende stage met veel ruimte voor eigen inbreng. Je ontvangt een stagevergoeding van € 400 per maand en uiteraard worden je reiskosten vergoed.

  Wil je meer weten?

  Bel of mail gerust met Anouk Bosman, HR-adviseur, via (anouk.bosman@rva.nl) en telefonisch via (030) 23 94 500.

  Ben jij enthousiast? Dan horen we graag van jou!

  Heb je interesse in deze stageplek? Dan ontvangen we graag een mailtje met je motivatie en cv via werken@rva.nl onder vermelding van ‘HR stagiair’.

  Over de Raad voor Accreditatie:

  Dit is wat we doen en waar we voor staan:

  Burgers en bedrijven willen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van producten en diensten. Met accreditatie verrijken wij dat vertrouwen.
  Dagelijks beoordelen wij de competente, consistente en onpartijdige bedrijfsuitoefening van bedrijven en instellingen. Deze bedrijven en instellingen testen, inspecteren en certificeren. Zij hebben een cruciale rol in de kwaliteit van producten en diensten.

  Met accreditatie laten bedrijven en instellingen zien dat ze vakkundig en onafhankelijk werken. Diensten en producten die zij testen, inspecteren en certificeren zijn daarmee aantoonbaar van goede kwaliteit en veilig. Accreditatie rechtvaardigt vertrouwen en onderstreept geloofwaardigheid . De Raad voor Accreditatie maakt dit mogelijk.

Wij doen ons werk op een deskundige, transparante en onbevooroordeelde wijze. Met een accreditatieverklaring bevestigen wij ons vertrouwen. Dit draagt bij aan een duurzame en goed functionerende internationale samenleving met open handelsverkeer en ruimte voor innovatie

RvA: de nationale accreditatie-instantie van Nederland

Bijna ieder land binnen Europa heeft een nationale accreditatie-instantie. In Nederland is dat de Raad voor Accreditatie. De RvA is door de Nederlandse Staat bij wet aangewezen als de nationale accreditatie-instantie. Als onafhankelijke stichting en zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft de RvA geen winstdoelstelling.

Bij de RvA werken ruim 100 medewerkers in vaste dienst. Daarnaast werken we op projectbasis samen met rond de 700 externe beoordelaars.

Onze strategische ambities 2021-2025

Wij willen markt- en klantgerichter werken, zodat wij klanten een betere dienstverlening bieden. Wij helpen hen te leren van wat wij in onze beoordelingen vaststellen. Daarbij leggen we de lat hoog, voor onszelf en onze klanten. Vanwege de versnelling in tal van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid, investeren wij in een wendbare organisatie met krachtige teams. Wij streven ernaar om – samen met onze stakeholders – de waarde van accreditatie en de gehele kwaliteitsinfrastructuur meer over het voetlicht te brengen.