Project-assistent(e) – student voor 8-16 uur/week (Utrecht)

Wil jij met ons samen meewerken aan duurzame opdrachten bij klanten? Dus niet alleen werken als student voor jezelf, voor een bedrijf, maar ook voor de wereld om ons heen? En wil je werken in ons nieuwe houten pand op een supergave hotspot in Utrecht (Houtwerk op Campus Werkspoor) in een fijne ongedwongen sfeer? Dan ontmoeten wij jou graag!

Jouw uitdaging

Jij zorgt er samen met het team van assistenten voor dat offertes, aanbestedingen, presentaties en rapportages op de juiste manier naar de klant gaan. Je helpt bij de voorbereiding van workshops, beheert agenda’s, en helpt de collega’s van facilitair bij het organiseren van bijeenkomsten en evenementen in en rondom ons mooie nieuwe kantoor, Houtwerk in Utrecht

Jouw team bij P2

Je maakt onderdeel uit van het team van managementassistenten en werkt gezamenlijk aan de ondersteuning van de verschillende marktteams (team Food, Mobiliteit, Land & Water of Gelukkige Stad) Ieder marktteam bestaat uit project- en procesmanagers en/of organisatieontwikkelaars. Met hen werk je dus samen om de klussen voor klanten te realiseren.

Jouw profiel Jouw team bij P2

We weten dat je nog studeert en dat je graag wat bijverdient. Maar ook dat je dat laatste het liefst doet met leuk en zinvol werk. Bij P2 mag je direct een bijdrage leveren aan mooie duurzame opdrachten die we buiten doen bij klanten.
Je vindt goed werk leveren belangrijk. Je bent gericht op mensen en hebt een open blik. Van nature ben je betrokken, je houdt goed overzicht over je taken en je kunt goed communiceren en afstemmen.

Over P2 en ons aanbod  Energie gekregen?

Bij P2 voelen we de urgentie om te veranderen voor een duurzamere wereld, met de Sustainable Development Goals als inspiratiebron. Wij geloven dat échte verandering gebeurt in projecten, meer dan in plannen op papier of lange termijn visies. Daar zetten de project- en procesmanagers bij P2 zich met hart en ziel voor in. Bij P2 laten we het niet bij woorden, maar we committeren ons aan afrekenbare doelstellingen. Daarom zijn we gecertificeerd als B-Corp! P2 kent een informele cultuur waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Het betreft een bijbaan met afwisselende werkzaamheden voor ca. 8-16 uur per week ( obv arbeidscontract , geen oproep. We bieden je een bruto uurloon van €17,50. Je kan zelf (in overleg met het team) je uren inroosteren; natuurlijk houden we rekening met pieken en dalen in je studiebelasting. 

Energie gekregen?

Pas jij in onze cultuur, herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast over P2? En ben je op zoek naar een leuke en relevante bijbaan tijdens je studie? Solliciteer dan voor 23 juni direct met jouw motivatie en CV. Liever een
andere uiting waarmee je jezelf presenteert? Dat zien we dan ook heel graag!

Wil je meer informatie? Kijk dan eens op onze site of ons YouTube-kanaal. Heb je vragen? Bel (030-6540060) of mail naar Nanette van Engelen (nanette.vanengelen@p2.nl).

Functievereisten

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je bent goed bekend met MS Office (incl PowerPoint en Excel) en idealiter handig
  • met grafische vormgeving
  • Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je hebt humor en relativeringsvermogen;
  • Je bent accuraat en flexibel inzetbaar;
  • Je kunt goed overzicht houden, maar hebt ook oog voor detail;
  • Je brengt als mens jouw eigen bijzonderheden en talenten mee.