Open Vacature LSVB

Wie en wat is de LSVb?

Het studentenleven nog beter maken: daar werk je als LSVb medewerker naartoe. Sinds 1983 komen wij op voor studerend Nederland. Dat betekent dat wij ruim 700.000 studenten vertegenwoordigen die binnen en buiten Nederland studeren. Van betaalbare kamers en beter onderwijs tot meer inspraak voor studenten: de LSVb is er voor jou!

De LSVb is een federatie die bestaat uit lokale studentenorganisaties in (bijna) alle studentensteden in Nederland. De organisatie wordt gerund door vijf bestuursleden, ruim twintig medewerkers en een fors aantal vrijwilligers en trainers.

Werken bij de LSVb betekent werken aan een betere wereld voor alle studenten en dat doe je dus ook een beetje voor jezelf. Met onze flexibele uren en goede lonen heb jij bij de LSVb de ideale bijbaan naast jouw studie.

Werken bij de LSVb betekent werken op een gezellig kantoor in hartje Utrecht. Bij de LSVb vinden wij de sfeer op kantoor erg belangrijk. We bieden veel ruimte voor zelfontwikkeling, maar we werken natuurlijk voor de studenten in Nederland.

Jouw werktijden zijn flexibel en kun je dus goed om jouw collegerooster heen plannen. We organiseren dan ook regelmatig activiteiten op kantoor zoals karaoke-avonden en thema-avonden over het onderwijs.

De medewerkers van de LSVb zijn erg divers. Er werken studenten vanuit heel het land en met verschillende studies en achtergronden. Deze expertise maakt van ons een levendige organisatie met enorm veel verschillende soorten kennis.  Je leert dus snel een hoop nieuwe mensen kennen. Zo’n verzameling aan studenten houd gesprekken aan de keukentafel altijd interessant.

Is Utrecht voor jou met de fiets toch net wat te ver? Dat is geen probleem. De LSVb vergoed jouw reiskosten. Als jij met (40%) korting reist, zullen wij de rest van de kosten van jouw treinreis vergoeden. Reis je niet met 40% korting, dan vergoeden wij 60% van jouw treinkosten. Voor jouw werk krijg je 12.- per uur inclusief vakantiedagen en -toeslag.

Kijk voor alle actuele vacatures op https://lsvb.nl/2018/07/19/vacatures-lsvb/