NSVP – Innovatief Werken

NSVP – Innovatief Werken

Ben jij nieuwsgierig naar wat er mogelijk wordt als we oude systemen van kantoren en functiegebouwen loslaten?

 

In de achterliggende periode hebben we door corona op brede schaal ervaring kunnen opdoen met thuiswerken en remote work. We zien dat bedrijven en werkenden nu vaker vragen stellen bij de vanzelfsprekendheid van een centraal kantoor als werkplek. Het biedt een momentum om, los van bestaande structuren die de organisatie van werk nu bepalen, vervolgstappen te zetten naar duurzame vormen van anders organiseren van werk.

Bij de NSvP kijken we steeds vanuit de basale menselijke behoeften naar ontwikkelingen op het gebied van werk. Als we vanuit dit perspectief naar het vraagstuk van decentraal werken kijken wat leert de ervaring van thuiswerken ons dan? En wat voor scenario’s worden er mogelijk als we het kantoorgebouw en het functiegebouw als systemen die ons werk nu bepalen loslaten?

We zoeken 2 stagiairs met een interesse in innovatieve vormen van organiseren van werk, en een achtergrond in bijvoorbeeld (e-)HRM, A&O psychologie,  social sciences, bestuurskunde.

Samen vormen deze twee stagiairs het NSvP Studenten TalentenTeam. Het team geeft verdieping aan ons NSvP jaarthema over de kansen, mogelijkheden en beperkingen van remote werken. Je legt de verbinding tussen theorie en praktijk, en inventariseert wetenschappelijk onderzoek en praktijkinitiatieven die net iets verder denken dan alleen de fysieke werkplek, maar ook kijken naar de organisatie van werk, de psychologische componenten en de (technologische) ondersteuning. Je krijgt de kans om professionals in het werkveld te interviewen en contact te leggen met bedrijven.

Wanneer?

De stageperiode loopt van februari 2021 (in overleg is het mogelijk eerder of later te beginnen), duurt 4 tot 6 maanden en wordt in deeltijd uitgevoerd. De stage eindigt eind juni 2021 met een OmkeerEvent. Het samenstellen van het programma en de organisatie van het event kunnen onderdeel zijn van je takenpakket.

Waar?

Als stagiair bij de NSvP ben je onderdeel van een gezellig klein team dat op flexibele plekken en dagen werkt. Zo kun je als student je studie goed combineren met je stage en de stage de invulling geven die jij wilt. Bij de NSvP kijken we samen wat jouw talenten zijn en hoe we die kunnen benutten en ontwikkelen. Zo wordt je stage aangepast aan jouw interesses en doelstellingen!

Interesse?

Reageer met een CV en motivatiebrief aan Sonia Sjollema via: info@nsvp.nl.  Hier kun je ook terecht voor vragen of meer informatie over de stageplaats. Voor meer informatie over de NSvP kun je naar www.innovatiefinwerk.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X