M&I Partners

M&I/Partners is een onafhankelijk adviesbureau, opgericht in 1985. We zijn 80 professionals sterk, waarvan ruim 60 in eigen dienst. M&I/Partners begeleidt en adviseert haar klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT en kiezen daarin voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde voor de publieke en semi-publieke sector.

Hoe een USBO’er beland bij een bedrijf als M&I/Partners..
Drie jaar geleden raakte ik bij toeval in gesprek met M&I/Partners en werd ik meteen getroffen door betrokken collega’s, ruimte die je krijgt als adviseur om het verschil bij opdrachtgevers te maken en vertrouwen in jou als persoon. M&I/Partners is een persoonlijk bureau, middelgroot, waar niet alles is dichtgetimmerd. Waar je uitgedaagd wordt om er jouw draai aan te geven. M&I/Partners richt zich op projecten in de publieke sector waar ICT een rol speelt, maar altijd ondersteunend is aan de te bereiken doelstellingen. Als USBO’er breng ik dan ook vooral mijn adviesvaardigheden en sociale vaardigheden mee en mijn vermogen om vanuit verschillende ‘brillen’ te kijken.

M&I/Partners en Perikles
Vorig jaar heeft M&I/Partners een inhousedag voor Perikles georganiseerd .Studenten hebben aan de hand van een echte casus ervaren hoe het is om adviseur bij M&I/Partners te zijn. Zie hieronder een kort verslag van de middag: Klik hier voor het verslag!

Carrièreperspectief
M&I/Partners groeit en zoekt topadviseurs. Eigentijdse professionals op academisch niveau, die maatschappelijk meerwaarde willen leveren in projecten bij onze klanten in de overheid, zorg en onderwijs. Waarbij het verbeteren van de ICT in het juiste perspectief altijd een rol speelt.
We bieden onze collega’s een kennisintensieve en leerrijke organisatie, waar talentontwikkeling een speerpunt is.

Meer weten?
Op onze website www.mxi.nl/werkenbij lees je meer over onze vacatures en stages.