Merchandise

Het is weer zover: je kan de enige echte Perikles-merchandise bestellen! Op veler verzoek is ook dit jaar besloten om een aantal Perikles-items te verkopen. Het aanbod bestaat uit de Perikles trui, Perikles-sokken en de Perikles thermosbeker. Je kunt deze tussen 24 februari en 6 maart bestellen, dus wees er snel bij! Onderaan de pagina kan je aangeven wat je wil bestellen!


Perikles Trui €18,00 (+ sokken = €25,00)

Ondertussen is de Periklestrui een begrip binnen de vereniging. Heb jij er nou nog geen, of wil je er gewoon nog een, bestel hem dan snel! Uiteraard beschikbaar in talloze verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. Benieuwd naar het grote aanbod van verschillende kleuren? Kijk dan snel hier!

 

Sokken €8,00
Bestel nu de enige echte Perikles-sokken. Deze rode juweeltjes houden je voeten lekker warm. Als je ze in combinatie met de trui besteld, bespaar je een euro en komt de totaalprijs neer op €25,00.

Thermosbeker €12,50

Nieuw dit jaar is de Perikels-thermosbeker. Vind jij het ook zo zonde dat we elke dag weer zoveel kartonnen bekertjes gebruiken? Of vind jij het gewoon vet om voortaan je perikoffie te kunnen drinken uit je eigen beker met Perikleslogo erop? Dan kun je nu deze beker bestellen voor het geringe bedrag van €12,50!
N.B.: de roze rand wordt niet gedrukt.