[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Organisaties” color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#1″][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Inschrijven” color=”#ffffff” background_color=”#bf1515″ hover_background_color=”#eaeaea” hover_color=”#161616″ border_color=”#bf1515″ hover_border_color=”#eaeaea” link=”#5″]

Hier vind je meer informatie over de Masterclass van 22 oktober. De middag zal er als volgt uitzien:

16:00-17:20: Ronde 1
17:20-17:40: Pauze
17:40-19:00: Ronde 2

Alle aanwezige organisaties (WagenaarHoes, Nautus, Achmea en ABN Amro) zullen in beide rondes een casus verzorgen. Hieronder zullen de organisaties worden voorgesteld, waarna je daarna bij het inschrijven voor beide rondes je voorkeur aan kunt geven.

Organisaties

WagenaarHoes

WagenaarHoes, gevestigd in Driebergen, is een gerenommeerd adviesbureau dat bedrijven en overheden ondersteunt bij complexe organisatieveranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. De organisatie richt zich bovenal op advies, maar verzorgt ook coaching en training aan leidinggevenden en medewerkers, levert interim-managers en begeleiden conferenties die zich richten op organisatieverandering. De opdrachtgevers zijn ondernemingen, overheden en maatschappelijke organisaties.

Website: www.wagenaarhoes.nl

Nautus

Nautus adviseert gemeenten bij het beantwoorden van sociale vraagstukken. Door nauw samen te werken met gemeenten proberen zij de ideale oplossing te vinden die zowel goed is voor de organisatie als voor de maatschappij. Dit doen zij onder andere door het opzetten van implementatietrajecten of het opstellen van een visie. Wanneer zij hun werk gedaan hebben, moeten beleidsmakers en andere gemeentelijke specialisten in staat zijn de volgende stappen zelf te zetten. De organisatie is gevestigd in Amersfoort en doet opdrachten voor gemeenten door het hele land.

Website: www.nautus.nl

Achmea

Achmea is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Ze bieden aan een brede klantenkring verzekeringen voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. Daarnaast bieden ze uiteenlopende diensten, van juridische hulp tot wereldwijde hulpverlening. Ook is Achmea actief in vijf landen buiten Nederland. Met de hoofdvestiging in Zeist heeft Achmea door heel Nederland en daarbuiten kantoren.

Website: www.achmea.nl

ABN Amro

ABN Amro is één van de grootste banken van Nederland en het bedrijf staat voor allerlei interessante uitdagingen. ABN richt zich de komende jaren op duurzaamheid, het opnieuw uitvinden van de klantbeleving en het ‘bouwen aan de bank voor de toekomst’, waarbij de bedrijfscultuur een grote rol speelt.

Website: www.abnamro.com

Inschrijven

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Let op, vol=vol!

Problemen met aanmelden? Stuur een mailtje naar secretaris@svperikles.nl of naar cc@svperikles.nl.