Lokaal impact maken bij Academia van de Stad!

Op zoek naar een uitdagende stageplek met veel vrijheid, en ben je proactief en maatschappelijk betrokken? Wil je ervaring opdoen met projectmanagement en leiderschap? Academie van de Stad is ook in Utrecht weer op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten, die zich 3 a 4 dagen per week per september willen inzetten voor de stad Utrecht. Momenteel bieden wij diverse stage plekken aan. Klik op de links hieronder voor meer informatie:

Bij het project StudentJobCoach worden Overvechtse jongeren ondersteund in het vinden van een geschikte baan of opleiding. Alle jongeren doorlopen een persoonlijk traject waarin ze individueel gecoacht worden door een jongerejaars stagiaire. Als studentcoördinator coach jij de jongerejaars en bent verantwoordelijk voor de gehele projectorganisatie.

In samenwerking met Het Business & Administration College van ROC MiddenNederland zet Academie van de Stad aankomend studiejaar het StudentWijkLoket Kanaleneiland op. Als studentcoördinator ben je verantwoordelijk voor het beheer van het WijkLoket Kanaleneiland. Belangrijk is daarbij je begeleidende rol voor de HBO-coaches en MBO-studenten die in het Wijkloket aan het werk zijn.