Junior planschrijver bij House of Tenders

Wie zijn wij?

House of Tenders is een tenderbureau en van alle markten thuis. Onze passie is verbeteren. Wij zorgen dat onze klanten beter worden en meer omzet binnenhalen. Daarvoor moeten we natuurlijk zelf ook steeds beter worden. De kern van onze dienstverlening is het schrijven van plannen van aanpak (EMVI/ BPKV) voor aanbestedingen in o.a. bouw, ict en horeca. De krenten uit de pap zijn voor ons de meer exotische tenders, zoals het leveren van duikboten of medicinale cannabis.


Wie ben jij?

Jij bent op een goede manier eigenwijs en wilt dingen anders doen. Mensen die ‘in het veilige midden’ blijven zijn er al genoeg. Je verbetert graag de taaluitingen van je vrienden. Je bent er al meerdere malen op gewezen dat dat soms irritant is, maar je kan het gewoon niet laten. Kortom, je hebt een passie voor taal.
Ook wil je altijd winnen, een gezonde dosis competitie hoort erbij. Verbetering past in dat straatje. Zonder de drive om te veranderen en verbeteren, kan je niet blijven winnen. Stilstaan is geen optie voor jou. Jij wilt de beste planschrijver van Nederland worden.
Naast goed kunnen schrijven en jouw winnaarsmentaliteit, heb je een oog voor wat beter kan. Als je in een restaurant eet, dan kan je zo vijf zaken opnoemen die het bedrijf beter kan doen. Je hebt een ondernemende blik.

Jouw competenties:

  • Resultaatgericht
  • Gestructureerd
  • Analytisch
  • Schriftelijk communiceren
  • Lerend vermogen

 

Wat bieden we jou?

Natuurlijk begeleiden wij jou waar nodig. Samen met onze coach Jasper Nooij, bepaal je jouw leerdoelen. Elke maand bespreken jullie samen jouw voortgang en blik je vooruit naar de toekomst. Welke kant wil je op? Andere branches, complexere projecten? Of wil je meer met duurzaamheid? Wij maken jouw wensen graag samen mogelijk.
Ten slotte de praktische zaken. We formuleren met jou een opleidingsplan. Je krijgt een Iphone, Macbook en OV-kaart van de zaak. Met de kaart kan je reizen in de eerste klas. Daarnaast zorgen we voor een goed pensioen. En uiteraard voor een goed salaris. De standplaats van House of Tenders is Utrecht, maar vaker zal je bij klanten in het hele land aan het werk zijn of werk je vanaf huis.

Enthousiast geworden?

Zin om in korte tijd veel te leren en mooie plannen te maken? Reageer dan op deze vacature via info@houseoftenders.nl, dan nemen wij contact met je op.