Junior HR Consultant – Februari 2024

Introductie

Sta jij aan het begin van je HR-carrière en ben je op zoek naar een traineeship voor een uitdagende HR rol?

Organisatie

Bij Human Capital Group zijn we altijd op zoek naar talenten die ons team komen versterken. Maar bij ons gaat het niet alleen om het invullen van een functie – het gaat om het omarmen van jouw eigenheid. We geloven in de kracht van authenticiteit, omdat dit de sleutel is tot het opbouwen van sterke connecties met onze klanten.

Wij verwelkomen jou zoals je bent. Of je nu net bent afgestudeerd of al ervaring hebt, jouw unieke persoonlijkheid is een troef. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je jezelf begrijpt, je ook het beste contact kunt maken met klanten. Onze adviseurs zijn gepassioneerde specialisten. Ze voeren adviesopdrachten uit voor onze klanten of werken als Interim HR-professionals. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardige HR Consultant. We investeren in vakinhoudelijke opleidingen en persoonlijke groei, waardoor je uitgroeit tot een betrouwbare adviseur voor onze klanten.

Klaar om jouw persoonlijkheid te laten schitteren? Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin jouw groei hand in hand gaat met de groei van Human Capital Group.

Functie

Ben jij iemand die zijn of haar eigen pad heeft bewandeld en nu klaar is om in een omgeving vol kansen te stappen? Wij geloven dat diversiteit onze kracht is en dat jouw unieke achtergrond en persoonlijkheid een waardevolle aanvulling zijn op ons team.

Jij bent iemand met een afgeronde academische opleiding of een HBO opleiding aangevuld met stevige stage-ervaring. Je hebt een scherp gevoel voor het vormgeven van organisaties en bent analytisch ingesteld. Het vermogen om jezelf te begrijpen stelt je in staat om vanuit die individuele kracht binding te maken met je klanten en collega’s. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht gender, leeftijd of oriëntatie. Je mag jezelf zijn, graag zelfs.

In jouw dagelijkse werkzaamheden ga je aan de slag met zowel grote als kleine projecten op het gebied van organisatie-inrichting, functie -beschrijvingen, -waardering en arbeidsvoorwaarden. Je ontwikkelt vakmanschap door scherpe analyses te maken binnen het HR-domein en zorgt ervoor dat jouw adviezen daadwerkelijk worden geïmplementeerd. Onze missie is om jou vakinhoudelijk deskundig te maken, terwijl we samen ook werken aan het ontwikkelen van jouw unieke persoonlijkheid.

Benieuwd hoe jouw toekomstige werkdag eruit ziet? Neem contact op met Sivani en zij neemt je mee op tour door onze unieke cultuur, waar zelforganiserende teams de norm zijn. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan zowel jouw eigen groei als die van de Human Capital Group.

Functie-eisen

 • Jij bent iemand met een afgeronde academische opleiding of een HBO opleiding aangevuld met stevige stage-ervaring.
 • Je bent beschikbaar per 1 februari voor 32-40 uur.
 • Je zult klanten in heel Nederland bedienen, wat betekent dat reizen soms nodig is.
 • Jouw analytische geest en de beheersing van de Nederlandse taal op hoog niveau zijn onmisbaar.

Aanbod

Ben jij klaar voor een stap in de richting van een stevige start functie in HR? Heb je de wil om persoonlijk en inhoudelijk sterk te ontwikkelen? En een gezonde dosis zelfreflectie. Dan gaan we graag met jou in gesprek voor deze startbaan in HR.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een hecht en inspirerend team dat jou met open armen verwelkomt.
 • Een fijne mix van collega’s van diverse achtergronden en ervaringen.
 • Een cultuur van voortdurende ontwikkeling en groei.
 • Een vast dienstverband, wij vertrouwen erop dat we samen op een prettige manier samenwerken.
 • Wij werken hybride en dit kun je zelf inrichten.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedere dag lunchen we samen met collega’s die op die dag aanwezig zijn op kantoor.
 • Een prima startsalaris die meegroeit met de promoties die je de eerste paar jaar zeker zult maken.

We vinden het fijn om je te leren kennen. We waarderen persoonlijk contact. Wil je meer weten? Neem contact met Sivani op als je meer informatie wilt en ontdek hoe jij je kunt aansluiten bij ons team van gedreven professionals of solliciteer direct!

Inlichting bij

Sivani Chuttoo 06 41 23 95 52

recruitment@humancapitalgroup.nl

Solliciteren