Junior adviseur Nautus

Junior Adviseur bij Nautus
Maak het verschil!

 

Jij bent net of bijna klaar met je studie. Waar zet jij dan nu jouw eerste stappen in je werkzame leven? Wie weet wordt jouw eerste carrièrestap wel bij Nautus! Spreekt het jou aan om gemeenten te helpen bij maatschappelijke vraagstukken? Ben jij betrokken en creatief en zou jij willen werken aan bijvoorbeeld een onderwerp als Jeugdzorg, inclusiviteit of armoede en schulden? Helemaal goed. Heb je ook nog een WO-masterdiploma en een rijbewijs B, dan heten wij je van harte welkom!

 

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag als extern adviseur in een rol als projectsecretaris, junior projectleider of beleidsadviseur voor verschillende gemeenten in Nederland. Bijna altijd werk je samen met een ervaren Nauturiaan. Naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je ook meer eigen verantwoordelijkheid. Ons team van Nauturianen staat achter je om je te ondersteunen. Ons team is divers, maar wat ons verbindt is dat we ambitieus, ondernemend en communicatief vaardig zijn. Daarnaast werken we graag samen, met elkaar en met onze opdrachtgevers.

 

Wij hebben nieuwe Nauturianen veel te bieden

We bieden je de unieke Nautus-vrijdag. Een dag die in het teken staat van jouw ontwikkeling. Bij 1 fte dienstverband, investeren wij 20% van je werkweek in jou! Op de vrijdag heb je onder andere kennissessies, intervisie met collega’s en teamoverleg. We hebben aandacht voor vitaliteit, mindfullness en serveren een gezonde, gezamenlijke lunch. En ja, natuurlijk is er veel ruimte voor gezelligheid!

 

En er is nog meer

 • Je krijgt direct een vast contract en een dienstverband van minimaal 32 uur per week (0,8 fte) en maximaal 40 uur per week (1,0 fte).
 • Je krijgt de beschikking over Apple devices (Macbook en iPhone).
 • Je krijgt een mobiliteitsbudget; je kunt een optie kiezen, die past bij jouw persoonlijke situatie.
 • Gebaseerd op je kennis en ervaring, bedraagt jouw startsalaris tussen de € 2.500 en € 3.100 bruto per maand bij 1,0 fte dienstverband, exclusief vakantiegeld en exclusief een winstdeling.
 • Ben je per 1 januari 2023 bij ons in dienst dan ontvang je een inflatiecorrectie van 5% boven op je startsalaris.
 • We hechten veel waarde aan je persoonlijke en professionele groei. Jij stelt jouw ambities en doelen op in een persoonlijk ontwikkelplan (POP). Dit bespreek je maandelijks met jouw teamleider.
 • Daarnaast verzorgen wij in je eerste jaar een pakket aan trainingen, die jij meteen kan inzetten en toepassen in je dagelijkse werk. Denk aan: lezersgericht schrijven en projectmatig creëren. Gaandeweg komen er meer trainingen op jouw pad, bijvoorbeeld Adviesvaardigheden.
 • Je hebt 20 wettelijke vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid tot het bijkopen van nog eens 15 bovenwettelijke vakantiedagen.
 • Je hebt een Persoonlijk Keuzebudget van ruim 12%; een gedeelte van je salaris kun je vrij besteden aan extra vakantiedagen, loopbaangerichte opleidingskosten of extra brutosalaris.
 • Jouw pensioen loopt via Zwitserleven en Nautus betaalt 50% van de premie.
 • Je ontvangt een thuiswerkvergoeding om hybride werken mogelijk te maken en thuis een goede werkplek voor jezelf in te richten.
 • Tot slot zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden als: aanvullend geboorteverlof voor partners, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en jubileumattenties.

 

Ben jij de nieuwe Nauturiaan?

Dat is de vraag. Daar kom je alleen maar achter door je motivatie en je CV te sturen naar werving@nautus.nl ter attentie van Iris Weerheijm onder vermelding van ‘Vacature Junior Adviseur’. Vertel ons wat jou motiveert om met maatschappelijke vraagstukken aan de slag te gaan en welke ervaring je hiervoor meebrengt.

 

Meer informatie

Op onze website is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat we doen. Dat roept misschien nog meer vragen op. Dus heb jij nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met onze HR Adviseur Iris: 06 – 1861 2248. Ben je benieuwd naar onze projecten? Die vind je hier. En lees hier hoe een van onze nieuwe collega’s zijn overstap naar Nautus heeft ervaren.