Coronavirus update sv Perikles

Beste Periklessers,

Zojuist heeft de Universiteit Utrecht aangegeven haar evenementen tot en met 1 juli af te gelasten. In overleg met USBO zien wij ons genoodzaakt om ook alle activiteiten dit verenigingsjaar af te gelasten. De gezondheid van onze leden staat immers altijd voorop. Wij begrijpen dat dit een vervelend bericht is, ook voor commissies die nog bezig waren met het organiseren van activiteiten in juni. Als bestuur vinden wij het erg jammer jullie te moeten missen en wij hopen dat we jullie snel weer kunnen verwelkomen.

Verder zullen wij de komende periode nog steeds online activiteiten organiseren om elkaar te kunnen blijven zien. Mocht de mogelijkheid zich toch voordoen om weer fysieke activiteiten te organiseren, dan zullen wij dit zo snel mogelijk oppakken.

Met vriendelijke groet,

Namens het negentiende bestuur der studievereniging Perikles,

Luke Klein      | h.t. secretaris
Thomas Bijl    | h.t. voorzitter