Binnelands bestuur

Binnenlands Bestuur

 

Binnenlands Bestuur is hét onafhankelijke journalistieke platform voor hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders en brengt onafhankelijk nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid.

Naast een magazine, dat elke 14 dagen verschijnt, en een website met het laatste nieuws en achtergrondinformatie, geeft Binnenlands Bestuur wekelijks negen nieuwsbrieven uit. Daarnaast organiseren we congressen en debatmiddagen, doen we onderzoeken, ondersteunen we partners bij het maken van podcasts en hebben we een eigen vacaturebank.

https://www.binnenlandsbestuur.nl

 

Elk jaar in december komt ons jaarboek JONG & ambtenaar uit. Doel van dit jaarboek (ook online beschikbaar) is jongeren te enthousiasmeren voor een loopbaan bij de overheid. Het staat vol met informatie,  interviews, reportages en portretten van jonge ambtenaren. Hoe gaan gemeenten om met thema’s als privacy, veiligheid en homorechten? Wat is het verschil tussen werken bij een grote of een kleine gemeente? Wat kun je allemaal doen bij een waterschap? Welke nieuwe functies brengen de digitalisering en de energietransitie met zich mee? Ook is er aandacht voor zaken als salaris,  arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

 

Neem nu een gratis abonnement op Binnenlands Bestuur magazine en ontvang ook kosteloos het jaarboek JONG & ambtenaar: https://mijn.binnenlandsbestuur.nl/signup/student?herkomst=Perikles_BB