Bijbaantje Grand Hotel Karel V

Studeren én werken bij een vijfsterren hotel?

Kom dan werken bij Grand Hotel Karel V. Werken met gezellige collega’s in een luxe omgeving.Grand Hotel Karel V is een monumentaal, vijfsterren hotel in het historische centrum van Utrecht. Het hotel heeft 121 kamers, 13 eventzalen, 2 restaurants (Bistro Karel 5 en Restaurant Karel 5), een wellness en fitness. Wij hebben gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ook delen wij graag het verhaal van de indrukwekkende geschiedenis van ons bijna 700 jaar oude klooster en voormalig Militair Hospitaal.

Jij geeft aan wanneer je kunt werken en wij roosteren je in!

Er zijn mogelijkheden op verschillende afdelingen. Hotel Karel V is 24/7 geopend dit zorgt ervoor dat er op elk moment van de dag gewerkt kan worden. Daarnaast is werken bij Karel V een goede aanvulling op je CV. Wil je je culinaire wijn- en spijskennis vergroten en daarmee onze gasten een gastronomische beleving bieden? Dan kunnen we je goed gebruiken in de Bediening van onze Bistro of Eventzalen. Ook het verzorgen van onze zakelijke bijeenkomsten zoals congressen en vergaderingen behoort tot de mogelijkheden.

Ben je een ochtendmens met een stralend humeur en heb je er plezier in om onze gasten een onvergetelijk begin van de dag te bezorgen? Dan is werken in het Ontbijt een goede match. Wil je liever je sociale vaardigheden en talenkennis in de praktijk brengen bij onze internationale zakelijke reizigers of particuliere genieters? Een functie als portier (dag en/of nacht) is dan jouw job. Wil je spierballen kweken en je stappenteller testen om onze hotelkamers elke dag weer tiptop in orde te brengen? Kom dan werken in de Housekeeping.

Aan onze Front Office of Receptie ben je het visitekaartje én de laatste indruk voor onze gasten. Lijkt het je leuk om systemen te leren kennen om gasten in- en uit te checken en ze wegwijs te maken in het hotel en de stad? Dan is een functie als receptionst(e) jou op het lijf geschreven

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?
Bel naar 030-233 75 55 of mail naar personeelszaken@karelv.nl, t.a.v. Betty Piepot.

Alle mogelijkheden vind je op www.karelv.nl/vacatures