Afstudeerstage Nautus

Afstuderen in een dynamisch krachtenveld
Maak het verschil!

Wij zijn op zoek naar afstudeerders die een maatschappelijk thema willen onderzoeken. En tegelijkertijd openstaan voor het opdoen van ervaring als adviseur in het gemeentelijk domein. Zit jij in de laatste fase van je WO-master? Heb je (een idee voor) een onderzoeksvoorstel over een maatschappelijk vraagstuk? Ben je daarnaast één dag in de week beschikbaar om ons team te versterken en sta je open om veel te leren? Lees dan snel verder!

Nauturianen werken in dynamische krachtenvelden bij gemeenten

Niet iedereen is in staat om op eigen kracht mee te doen. Gemeenten zijn steeds meer aan zet om juist die mensen de helpende hand te bieden. Het krachtenveld waarin gemeenten opereren maakt dat niet gemakkelijk: nieuwe regels vanuit Den Haag, politiek-bestuurlijke ambities, belangen van stakeholders, wetenschappelijke inzichten, goede (en slechte) praktijken, bezuinigingen of juist extra middelen voor nieuwe taken. Nauturianen gaan deze uitdagingen niet uit de weg!

Wat doen we bij gemeenten?

Wij helpen gemeenten bij het realiseren van succesvolle veranderingen op een betrokken en creatieve manier. Van het maken van goede keuzes, naar implementatie van die keuzes, naar continue verbetering. Wij verbinden inhoud, processen en mensen. En wij weten dat om te zetten in daadkracht. We zoeken actief naar nieuwe wegen, want het kan altijd beter. Wij zijn nieuwsgierig naar iedere uitdaging en naar de drijfveren die erachter schuilgaan. Wij voelen ons verantwoordelijk om die samen met onze opdrachtgevers aan te pakken. Ben je benieuwd naar onze projecten? Die vind je hier.

Wij hebben afstudeerders veel te bieden

Als afstudeerder werk je één dag per week samen met een ervaren Adviseur. Onze adviseurs werken in rollen als projectleider, programmamanager of beleidsadviseur. Op vrijdag treffen we elkaar op ons kantoor in Amersfoort om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Op deze manier zijn we niet alleen in staat gemeenten te helpen bij nieuwe uitdagingen, maar ook onszelf continu te ontwikkelen. Kortom, voor ons ben jij een echte Nauturiaan tijdens je afstudeerperiode. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding.

Ben jij de afstudeerder die wij zoeken?

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en stuur vóór maandag 6 november 2023 je motivatie en je CV naar werving@nautus.nl ter attentie van Querijn Hensen onder vermelding van ‘Afstuderen bij Nautus’. Het hebben van relevante werkervaring is een pré. Laat daarbij duidelijk zien wat jouw affiniteit is met gemeenten en/of maatschappelijke vraagstukken.

De gesprekken vinden plaats in de maand november, zodat je voor de (altijd) drukke decembermaand weet of je een afstudeerplek hebt!

Meer informatie

Op onze website is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat we doen, maar als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, kun je bellen met Querijn: 06 – 1262 3751.