Afstudeerder facility & workplace

Als afstudeerder doe je onderzoek binnen de vakgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management (HVFM). We zijn op zoek iemand die graag onderzoek wil doen op het snijvlak van Innovatie en FM/Huisvesting.
Dit is dé kans om je aan te sluiten bij een bureau dat jou uitdaagt en jou alle mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen. Kom jij ons versterken als stagiair en heb je de ambitie en potentie om in de toekomst bij ons in dienst te treden?

Over ons

Jouw expertise deel je met ruim 30 collega’s binnen de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management. Binnen onze afdeling is er een nauwe samenwerking met collega’s buiten onze groep. Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerkingskunde of veranderkunde. En zorgen we voor diverse inhoudelijke discussies via bijvoorbeeld kwartaalbijeenkomsten, vaklunches en trainingen. Als afstudeerder doe je volledig mee met alle teamactiviteiten. Dit biedt je de kans om kennis te maken met alle collega’s in onze adviesgroep. Zo kun je gelijk goed bepalen of TwynstraGudde voor jou de ideale werkgever is. TwynstraGudde is een informele organisatie. We vinden het belangrijk om prettig samen te werken in een flexibele, creatieve omgeving met volop ruimte om te ondernemen.

Wat we bieden

Een stageplek voor 32 of 40 uur tegen passende arbeidsvoorwaarden.

Kennismaken

Zie je dit als een mooie kans om jezelf te bewijzen binnen TwynstraGudde? Reageer dan direct. Laat ons met een korte motivatie weten naar wat voor stageplek je op zoek bent. Dan plannen wij een afspraak met je in om je stage(onderwerp) te bespreken.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Froukje Terpstra op nummer: 06 55 33 42 19 of kijk op de site.