Administratieve medewerker (m/v) voor 24 uur per week

Ben jij op zoek naar een tijdelijke leuke baan voor een periode van 6 maanden? Heb jij misschien een tussenjaar en wil je relevante werkervaring opdoen? En misschien ben jij wel nieuwsgierig hoe het is om te werken binnen een brancheorganisatie? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

 

De NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) is de brancheorganisatie voor alle private trainings- en opleidingsorganisaties in Nederland. Wij zijn een kleine, slagvaardige en actieve vereniging die hoog scoort op service en dienstverlening aan onze leden. Per direct is de NRTO op zoek naar een enthousiaste:

Administratieve medewerker (m/v) voor 24 uur per week

Door de enorme groei van onze vereniging hebben wij een toenemend aantal werkzaamheden binnen het Kwaliteit- en keurmerkproces. Onze leden dienen het NRTO-keurmerk binnen 1 jaar te halen en de opeenvolgende jaren dit te updaten met een herregistratie.

 

Voor de controle van deze herregistraties hebben wij iemand nodig die zeer accuraat en slagvaardig te werk kan gaan om de herregistraties te controleren, te beoordelen en op een zorgvuldige manier kan verwerken.

 

Wij zoeken iemand die

  • Oog heeft voor kwaliteit en details
  • Kan werken met Excel, Outlook en een CRM-systeem
  • Secuur, accuraat, gestructureerd en slagvaardig is
  • Ondersteuning kan geven aan onze kwaliteitsmanager
  • Enthousiast en bereidwillig is om zich volledig in te zetten voor dit project

 

Wat hebben wij te bieden?

  • Je krijgt een fijne flex werkplek op ons kantoor in Houten en de mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Je wordt goed ingewerkt door de kwaliteitsmanager en mag meedenken over het proces
  • De vergoeding bedraagt 2100 bruto per maand op fulltime basis

 

Enthousiast geworden? Laten we kennismaken!

Hebben wij jouw interesse gewekt? En wil jij een bijdrage leveren aan jezelf, aan onze leden en ons intern bureau? Dan kijken wij uit naar jouw cv met een korte motivatie. We zien je reactie graag voor 1 december a.s. tegemoet. Je kunt mailen naar: pauladegeus@nrto.nl.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paula de Geus (verenigingscoördinator), telefoon 06 -1064 0533. De NRTO is gevestigd, op de Papiermolen 34 in Houten. Zie ook op www.nrto.nl