Actiz: Junior Beleidsadviseurs

Net of bijna afgestudeerd en wil je aan de slag bij een organisatie met grote maatschappelijke impact? Dan zoeken we jou!

Ben jij ondernemend en weet jij mensen te overtuigen? Kun je goed problemen analyseren en oplossen en ga jij altijd voor het allerbeste resultaat? Ben je een echte teamplayer en sta jij aan het begin van je professionele carrière?

Wij zoeken per september:

Junior Beleidsadviseurs voor ons juniorenprogramma 36 uur

Evenals voorgaande jaren hebben we in september weer plek voor pas-afgestudeerden die zin hebben om hun tanden te zetten in een prachtig maar intensief werk-ontwikkeltraject. In een periode van 2 à 3 jaar leer je in ons juniorenprogramma het vak van beleidsadviseur. Dit betekent naast learning on the job, groepsintervisies, coaching, (groeps)assessments, het volgen van diverse trainingen en ontwikkelsessies. Ook werk je, als onderdeel van het ontwikkelprogramma, met de andere junioren aan een gezamenlijke adviesopdracht.

Bij ActiZ werk je in het oog van de actualiteit, in de sterk veranderende wereld van de ouderenzorg. De toekomst van de ouderenzorg is met het oog op de snel toenemende vergrijzing, net als het klimaat, een maatschappelijk vraagstuk dat voor iedere Nederlander, jong en oud, van levensbelang is. ActiZ werkt aan het mogelijk maken van goede zorg voor ouderen, nu en in de toekomst. Hoe zorgen we ervoor dat deze zorg toegankelijk, betaalbaar en van een goed niveau blijft? Als junior adviseur speel je daar direct een rol in. Spreekt dit alles jou aan en houd je van strategische vraagstukken? Dan komen we graag in contact met je.

Wat doet ActiZ?

ActiZ is de branchevereniging van circa 400 zorgorganisaties, die met bijna 500 duizend medewerkers ruim 2 miljoen kwetsbare ouderen en chronisch zieken verzorgen en verplegen. ActiZ is hun spreekbuis en helpt zorgorganisaties en hun medewerkers zo goed mogelijke zorg te leveren voor circa twee miljoen cliënten. Dit voor ouderen en mensen met een chronische ziekte, die verpleging of verzorging nodig hebben, thuis of in een verpleeghuis. Bij ActiZ werken circa 85 mensen aan de dagelijkse lobby voor toekomstbestendige ouderenzorg. ActiZ is de verbindende schakel tussen de leden en werkt nauw samen met andere zorgpartijen, ministeries, gemeentes, politiek, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media.

Wat ga jij doen?

Om het werkveld van ActiZ goed te leren kennen onderhoud je contact met de leden van ActiZ over wat zij belangrijk vinden en nodig hebben. Je ondersteunt collega’s bij projecten, bereidt overleggen voor, je maakt voorstellen en beleidsnotities. Op deze manier leer je het hele speelveld van de ouderenzorg kennen, bouw je een netwerk op en leer je (lobby)beleid ontwikkelen.

Als junior adviseur maak je deel uit van een van de inhoudelijke teams en afhankelijk van je opleiding en belangstelling houd jij je bezig met thema’s rondom werken in de zorg (HR- vraagstukken), innovatie- en financieringsvraagstukken of de ouderenhuisvesting (van thuis tot in het verpleeghuis). Je hebt daarbij een scherp oog voor de belangen van de leden van ActiZ.

Je bent breed inzetbaar en kan (tijdelijk) worden ingezet op andere onderwerpen of thema’s. Want het werk doen we samen. Samen met collega’s en bestuursleden werken we aan een effectieve lobby en goede ondersteuning van leden.

Wat wij zoeken

Je bent doeltreffend, een aanpakker, analytisch, hebt oog voor detail en vindt het leuk om te netwerken. Je beschikt over WO werk- en denkniveau (bijv. bestuurskunde, economie, informatiemanagement of gezondheidszorgbeleid) en hebt maximaal 2 jaar werkervaring. Je bent een starter die niet bang is voor een uitdaging, je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed samenwerken, bent daarnaast praktisch en oplossingsgericht.

Wat wij bieden

Een boeiende functie in een gedreven en dynamisch team. Wij bieden een startsalaris van € 3.043,– per maand op basis van 36 uur per week. Samen met andere junioren neem je deel aan een specifiek ontwikkelprogramma. Je krijgt intensieve begeleiding, volgt trainingen, opleidingen en doet ervaringen op in de praktijk, zodat jij je ontwikkelt tot een zelfstandige beleidsadviseur. Daarnaast kent ActiZ goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, goede reiskosten-/thuiswerkkostenregeling, opleidingsmogelijkheden, flexibel werken en keuze in arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een modern kantoor, vlakbij het centrum, goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen parkeergelegenheid.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Charlotte Vromans, adjunct- directeur, 06 51333091 of Helène Oosenbrug, HR Manager, 06 25012248. Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag uiterlijk 4 juni 2023 te sturen naar solliciteren3@actiz.nl t.a.v. Helène Oosenbrug, team HR.

ActiZ
Postbus 8528 3503 RG Utrecht www.actiz.nl werken bij actiz

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld