The West Wing

The West Wing

De aanmeldingen voor The West Wing 2019-2020 zijn open!

Hou jij je actief bezig met internationale vraagstukken? Ben jij een Nederlandse student of young professional, en gemotiveerd om je samen met anderen een jaar lang te werken aan een uitdagende beleidsvraag? Heb je altijd al het ministerie van Buitenlandse Zaken willen voorzien van gevraagd en ongevraagd advies? Meld je dan nu aan voor The West Wing, de officiële jongerendenktank van én voor het ministerie van Buitenlandse Zaken!

Ook dit jaar is gekozen voor een divers aanbod aan beleidsvragen, met onderwerpen variërend van de crisis in Venezuela, circulaire economie in ontwikkelingslanden, EU-Afrika betrekkingen en de nexus tussen een open economie en het Nederlandse veiligheidsbeleid.

Heb je interesse om deel te nemen aan The West Wing en wil je graag meer informatie over het werk van de denktank? Meld je dan ook aan voor de informatieavond op maandag 16 september om 18:00u op het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 september, 23:59u. Voor meer informatie over de beleidsvragen of de aanmeldingsprocedure, ga naar www.thewestwing.nl, bezoek onze sociale mediakanalen of mail naar info@thewestwing.nl.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top
X