Vriend van Perikles

Perikles is een diverse vereniging met een groot aantal actieve leden. Elk jaar organiseert Perikles een groot scala aan activiteiten, van lezingen tot voetbalwedstrijden, van studiereis tot weekendje weg en van toneelvoorstelling tot symposium. Dit kunnen wij echter niet alleen. Draagt u Perikles een warm hart toe, wordt dan Vriend van Perikles. Als vriend steunt u ons jaarlijks door een kleine financiële bijdrage te leveren aan de vereniging. Dit jaar willen we echter ook intensief gebruik gaan maken van ons netwerk. Wij gaan op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met Vrienden van Perikles, wellicht kunnen wij iets voor u betekenen en andersom. Wij zijn in ons netwerk altijd op zoek naar interessante sprekers, leuke locaties voor feestjes, mogelijke activiteiten, of nieuwe carrièregerichte partners.

Als vriend van Perikles ontvangt u een aantal keer per jaar de Perceptie, het verenigingsblad van de vereniging en mogelijk de nieuwsbrief. Zo brengen wij u volledig op de hoogte over het reilen en zeilen van Perikles en geven wij u een kijkje bij Perikles-activiteiten.

Vragen, neem contact op via info@svperikles.nl of bel van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 naar 030-2539269