Merchandise

Lustrummerchandise

Dat dit een onvergetelijk lustrumjaar gaat worden staat vast. Los van alle herinneringen die jullie hieraan over zullen houden, willen we jullie ook graag een aantal tastbare aandenkens nalaten. Daarom heeft de lustrumcommissie een aantal merchandise-artikelen ontwikkeld. Namelijk: een lustrumtrui, een linnen tasje in lustrumthema gemaakt door Oma’s United, een lustrumpet en, last-but-not-least: een echte lustrumkalender waarin een aantal beroemde USBO-foto’s nagemaakt zijn! Voor het ontwerp van de kalender willen we Joost Spruijt  graag bedanken, de credits voor de foto’s gaan uit naar onze Bart Haagsma! Alle artikelen kunnen via de site besteld worden en de volledige winst zal geschonken worden aan Stichting Leergeld Utrecht!

dsc_026530% KORTING Lustrumtrui+Tasje €19,99

Ondertussen is de Periklestrui een begrip binnen de vereniging; de dagen dat er niemand in door de USBO loopt zijn dan ook zeldzaam. Dit lustrum hebben wij aangegrepen om een speciale uitvoering van de trui uit te brengen, nu met korting verkrijgbaar voor €19,99 inclusief tasje. De eerste lading truien is bezorgd. Vanaf de 12e verkochte trui zal een nieuwe lading worden besteld, deze komen later binnen.

dsc_0270

Tasje €7,99

Tegenwoordig hoor je er niet echt meer bij als je geen mega hippe linnen tasjes verkoopt. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook het Perikles Lustrum moet eraan geloven. Deze tasjes zijn gemaakt door Enactus initiatief ‘Oma’s United’ dat ouderen helpt met het vinden van dagbesteding. De tasjes zijn verkrijgbaar voor €7,99.

dsc_0272

Kalender €7,99

Dé must-have van dit lustrumjaar is de Lustrumkalender! Deze kalender bestaat uit de beroemde USBO-foto’s (alle afbeeldingen die op de muren in de lokaal staan) nagemaakt door de commissie. Deze kalender is verkrijgbaar voor €7,99.

dsc_0275

Pet €3,50

Soms zijn de simpelste gadgets het leukste. Vandaar dat wij dit jaar óók een Lustrumfestivalpetje hebben ontworpen dat verkrijgbaar is voor €3,50.

Bestel hieronder de schitterende Lustrummerchandise en kom het ophalen in de Perikleskamer.