Lustrumcommissie

Op 25 februari 2002 richtte een groep studenten studievereniging Perikles op, de studievereniging voor de kersverse studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Nu, bijna vijftien jaar later, is Perikles niet meer weg te denken uit het Utrechtse studentenlandschap. Tijden veranderen, maar de visie van sv Perikles bleef altijd ongewijzigd: een waardevolle bijdrage leveren aan haar leden op het gebied van educatie, ontspanning en carrière.

Dit verenigingsjaar zal uitbundig worden gevierd dat Perikles reeds haar derde lustrum zal bereiken. Hierbij willen we iedereen betrekken die de afgelopen 15 jaar deel is geweest van de vereniging. De Lustrumcommissie is inmiddels hard bezig om grandioze activiteiten neer te zetten voor alle leden, alumni en medewerkers van USBO. Als jij hét idee hebt om dit lustrum echt naar een hoger niveau te tillen, schroom dan niet om contact op te nemen met de commissie via lustrum@svperikles.nl. Daarnaast kan je ons natuurlijk aanspreken in de wandelgangen van USBO of de Perikleskamer.

Wij kijken uit naar een jaar vol hoogtepunten die we met de hele vereniging vieren!

Hoogachtend,

Lustrumcommissie III der sv Perikles
XVIe bestuur der sv Perikles

Lustrumcommissie III bestaat uit Nick Jansen, Raoul Rozestraten, Nina Ruijfrok, David Wolf, Abush Derks, Myrthe Bosman, Merel Wessels, Bart Haagsma en Jelmer Joustra.