Lidmaatschap

Om lid te mogen worden van studievereniging Perikles, moet je ingeschreven staan bij USBO, dat betekent dat je ofwel moet studeren aan de reguliere bachelor- of masteropleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap, ofwel ingeschreven staat als keuzevakstudent/minorstudent/internationale student bij USBO. Wanneer je lid wordt kun je deelnemen aan allerlei studie-inhoudelijke, maar ook ontspannende en carrièregerichte activiteiten. Denk daarbij aan een symposium, maandborrels, een jaarlijkse Brusselreis, een studiereis, vele interessante lezingen en een jaarlijks gala en andere feestjes.
Om al die activiteiten te kunnen organiseren is het ook van belang dat er leden zijn die in een commissie willen en hun theorie over besturen en organiseren in de praktijk willen brengen. Dat kan natuurlijk alleen maar als je lid wordt. Daarnaast is het gewoon heel erg leuk om samen met je studiegenootjes ook andere (georganiseerde) dingen te ondernemen en kun je veel studieboeken bij ons met korting kopen. Kortom: er is geen reden om geen lid te worden bij sv Perikles voor maar 15 euro per jaar! Schrijf je snel in via het onderstaande formulier.