Huidig bestuur

V.l.n.r: Jelmer Joustra, Chris Noij, Amber Paape, Roy Spierings, Ditte Ilbrink.

Dit is het zestiende bestuur der sv Perikles. Op 29 september 2016 traden wij aan en namen wij het stokje over van onze voorgangers. Ons beleidsplan genaamd “Perikles pakt kansen” gaat in op alle kansen die Perikles ons biedt, we pakken terug op wat de vereniging allemaal al heeft, we pakken door op ontwikkelingen die in gang gezet zijn en we pakken ook nieuwe kansen aan zoals cultuur
Onze taakverdeling ziet er als volgt uit:

Voorzitter

Amber Paape
Ik ben dit jaar voorzitter van Perikles. Ik heb al twee jaar van mijn bachelor gevolgd en vond het een goed moment om iets anders te doen. Al twee jaar was ik actief in verschillende commissies en de Raad van Advies, dus een bestuursjaar bij Perikles was de logische volgende stap. Met ontzettend veel enthousiasme en een goede dosis gezonde spanning ga ik dit jaar aan de slag. Samen met Chris, Roy, Jelmer en Ditte ben ik vastberaden er een geweldig jaar van te maken. Ik houd als voorzitter de algemene voortgang van Perikles in de gaten. Daarnaast onderhoud ik het contact met de Raad van Toezicht, de Raad van Advies, de faculteit REBO, het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskundeverenigingen en andere verbanden. Ook coördineer ik de Studiereiscommissie en de Almanakcommissie.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar voorzitter@svperikles.nl!

Secretaris

Chris Noij

Ik ben Chris Noij, 19 jaar en ga mij dit jaar inzetten voor Perikles als secretaris van het bestuur. Afgelopen jaar heb ik de Bachelor 1 afgerond, ik ben nu dus tweedejaars student. Afgelopen jaar heb ik heel veel bij Perikles gedaan. Ik ben naar bijna elke activiteit geweest met de Studiereis als hoogtepunt. Daarnaast ben ik lid geweest van de Almanakcommissie. Ik heb heel veel zin in mijn bestuursjaar. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit het beheren van de website en Facebook, samenstellen van nieuwsbrieven en organiseren van de Actieve Ledendag. Daarnaast houd ik de ledenadministratie, het archief en de jaarplanning bij. Tijdens de vergadering maak ik de notulen en ook de promotie valt onder mijn verantwoordelijk
Daarnaast coördineer ik maar liefst zeven commissies van Perikles, dit zijn de Symposiumcommissie (SymCo), Stichting Move, Introductiecommissie (IC), Feestcommissie (FeCo), Popquiz en Perceptie Redactie. Daarnaast coördineer ik de Activiteitencommissie Sport (ACS), ik houd zelf ook heel erg van sport. Ik kijk altijd naar de Tour de France, Formule 1, Olympische Spelen en voetbal. Verder heb ik zelf aan voetbal, zwemmen, wielrennen, judo en squash gedaan.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar secretaris@svperikles.nl

Penningmeester

Roy Spierings
Hoi! Ik ben Roy Spierings en ben dit jaar penningmeester van Perikles. De afgelopen twee jaar ben ik actief lid geweest bij Perikles door lid te zijn van de Symposiumcommissie en de Activiteitencommissie Educatief. Met deze commissies hebben we enorm mooie activiteiten voor de vereniging neergezet waar ik erg trots op ben. Zo is oud-premier Dries van Agt langsgeweest op USBO en hebben we een educatieve reis naar Lille georganiseerd. Tegelijkertijd heb ik afgelopen twee jaar genoten van veel andere activiteiten binnen Perikles zoals weekendje weg Berlijn en feestjes. Het karakter van Perikles, de verscheidenheid aan activiteiten en de leerervaring hebben tot de keuze geleid een bestuursjaar te gaan doen! Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen Perikles. Ik bewaak de financiële stand van de vereniging, hou alle in – en uitkomsten nauwkeurig bij en doe betalingen. Daarnaast coördineer ik dit jaar de Activiteitencommissie Ontspannend, de Activiteitencommissie Educatief, Stichting Move, de Galacommissie en de Animocommissie.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar penningmeester@svperikles.nl!

Coördinator Extern

Jelmer Joustra

Hallo! Dit jaar heb ik de mooiste taak van het bestuur; Coördinator Extern! Waarom? Omdat ik elke dag vol trots onze mooie vereniging mag presenteren aan allemaal verschillende bedrijven. Ik ga veel bedrijven langs om de sfeer te proeven en om te ontdekken wat zij graag willen. Veel bedrijven willen graag onze leden leren kennen en het is mijn taak om er voor te zorgen dat de juiste bedrijven met de juiste leden in contact komen. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met de CarrièreCommissie. Daarnaast heb ik als Coördinator Extern ook een sponsortarget wat ik moet halen en dat is nog een hele klus! Je zult mij dus komend jaar veel achter de computer zien om mailtjes te versturen of aan de telefoon om bedrijven te bellen. Want hoewel wij misschien een geweldige vereniging zijn, moeten veel bedrijven ons eerst zien te vinden. Mijn taak dus om elke dag volhardend te zijn in het benaderen van organisaties. Ik vind het ontzettend leuk om dit te mogen doen en om op deze manier de vereniging nog weer eens stukje beter te maken.
Voor mij bestuursjaar heb ik verschillende commissies gedaan. Zo ben ik in mijn eerste jaar begonnen in de Activiteiten Commissie Educatief waarin wij verschillende lezingen, een trip naar het Rijksmuseum en een dagje naar Brussel hebben georganiseerd. Dit vond ik zo leuk dat ik het jaar daarop besloot in de Symposium Commissie te gaan om een geweldig mooie dag neer te zetten. Ik vond deze commissies zo leuk om te doen dat ik besloot nog meer voor de vereniging te willen betekenen. Dus gaf ik mij op voor het bestuur van sv Perikles. En hier sta ik dan! We gaan er een ontzettend mooi jaar van maken.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar extern@svperikles.nl!

Coördinator Onderwijs

Ditte Ilbrink
Dit jaar heb ik de eer om de functie van coördinator onderwijs te bekleden. En wat heb ik er zin in! Na in mijn eerste en tweede jaar van de bachelor actief te zijn geweest in de IC en de WWC, kijk ik er nu naar uit mijn steentje aan Perikles bij te dragen in het bestuur. Ik zal me o.a. bezighouden met de boekverkoop, het onderwijs inhoudelijk contact met USBO en het honourstraject wat USBO kent, genaamd de B&O-academie. Naast deze vaste taken die bij mijn functie horen houd ik me ook bezig met een aantal projecten. Zo ben ik verbonden aan de Docent van het Jaar verkiezing, de Modules en het Research Project. Daarnaast zal je me ook geregeld Engels horen praten als ik contact onderhoud met de internationale studenten die op USBO rondlopen. Ik coördineer dit jaar ten slotte de WWC en de Ouderdagcommissie en neem zitting in de Raad van Bestuursvoordracht.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar onderwijs@svperikles.nl!

Top