Huidig bestuur

V.l.n.r: Daan Ceelen, Marleen Hoogendijk, Rick Westland, Nina Ruijfrok, Marcel Meeuwissen

Dit is het zeventiende bestuur der sv Perikles. Op 21 september 2017 traden wij aan en namen wij het stokje over van onze voorgangers. Met ons beleidsplan genaamd “Perikles Verwelkomt” heten wij dit jaar iedereen welkom, creëren wij nieuwe combinaties om het aanbod van Perikles te versterken en bieden wij ruimte voor persoonlijke uiting.

Voorzitter

Rick Westland

Mijn naam is Rick Westland en komend jaar mag ik mijzelf de voorzitter van Perikles noemen. Mijn enthousiasme voor Perikles begon twee jaar geleden, toen ik zelf eerstejaars was. Toentertijd zette ik mij in voor de Activiteitencommissie Educatief en nam ik deel aan bijna elke activiteit. De goede sfeer en de interessante mensen binnen Perikles spraken me ontzettend aan en ik besloot ook in mijn tweede jaar actief te zijn bij Perikles. Met een rol binnen de Activiteitencommissie Sport en door zitting te nemen in de Raad van Advies, kreeg ik een steeds beter beeld van Perikles en ook van een bestuursjaar bij Perikles. Komend jaar wil ik daarom gebruiken om mijn eigen enthousiasme voor Perikles door te geven aan anderen. Als voorzitter houd ik toezicht op de algehele voortgang van de vereniging en ben ik eindverantwoordelijk voor het beleid dat wij als bestuur voeren. Daarnaast coördineer ik dit jaar de Symposiumcommissie en de Almanak.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar voorzitter@svperikles.nl!

Secretaris

Daan Ceelen 

Hoi! Dit jaar ben ik de Secretaris van de mooie vereniging die Perikles is.
Mijn naam is Daan Ceelen en ik ben vorig jaar van Rotterdam naar Utrecht vertrokken om mijn eerstejaar B&O te doen.
Toen ik deze had afgerond had ik de keuze
om door te gaan met mijn tweede jaar, of in het diepe te springen en een bestuursjaar te doen. Mede omdat ik verleden jaar een erg leuke tijd heb gehad als lid van de introductiecommissie heb ik voor het laatste gekozen.
Ik ben nog steeds elke dag blij met die beslissing.
Als secretaris zorg ik voor de communicatie, promotie, notulen, websitebeheer en ledenadministratie.
Deze functie is dus ontzettend veelzijdig en afwisselend.
Als Secretaris coördineer ik ook de meeste commissies.
Dit jaar doe ik binnen Perikles de Activiteitencommissie Ontspannend (ACO), de Feestcommissie (FeCo), de Introductiecommissie (IC) en een Move- en Modulewerkgroep.
Daarnaast neem ik deel aan Project siX en de Popquiz, die we samen met andere studieverenigingen organiseren.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar secretaris@svperikles.nl

Penningmeester

Marcel Meeuwissen

Dag Periklessers! Dit jaar ben ik de penningmeester van Studievereniging Perikles. Ik ben Marcel Meeuwissen en heb zojuist mijn tweede jaar Bestuurs- en Organisatiewetenschap erop zitten. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als lid van de Ouderdagcommissie (Ouco), de Weekendje Wegcommissie (WWC) en de Raad van Toezicht. Door de vereniging op verschillende manieren te leren kennen werd ik enthousiast om mijzelf op te geven voor een jaar als bestuur van Perikles. Afgelopen jaar was ik al penningmeester bij een stichting, dus was de keuze voor penningmeester ook snel gemaakt. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Daarbij zorg ik ook voor de financiële verantwoording richting de Algemene Ledenvergaderingen. Verder coördineer ik dit jaar de Weekendje Wegcommissie, de Perceptie en de Ouderdagcommissie.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar penningmeester@svperikles.nl!

Coördinator Extern

Marleen Hoogendijk

Hallo! Dit jaar mag ik mij Coördinator Extern van Perikles noemen! Nadat ik afgelopen jaar lid ben geweest van onder andere de carrièrecommissie was deze functie een misschien wel logische vervolgstap. Dit is namelijk de leukste functie van allemaal. Ik mag vaak op bezoek bij bedrijven om hen vol trots over Perikles te vertellen. Als student ben je op zoek naar de juiste stageplek, traineeship of (bij)baan, maar ook bedrijven willen een match vinden. Aan mij de taak om Periklessers voor te bereiden op de arbeidsmarkt en om de juiste match te vinden tussen student en bedrijf. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de Carrièrecommissie.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een deel van de inkomsten van Perikles en ben ik dus bezig met het behalen van mijn sponsortarget. Je zult mij dus veel zien bellen en achter mijn laptop zien zitten om nieuwe bedrijven te benaderen en om het contact met bedrijven te onderhouden.

Dit jaar ben ik coördinator van de Carrièrecommissie en de Activiteiten Commissie Sport. Daarnaast neem ik zitting in de Raad van Bestuursvoordracht en houd ik me bezig met de carrièrepagina op de website, de Perikles Advies Groep, Stichting Move, LinkedIn, alumni en masterstudenten!
Ik heb onwijs veel zin in dit bijzondere jaar en hoop veel voor jullie en de vereniging te kunnen betekenen!

Heb je een vraag aan mij? Mail naar extern@svperikles.nl!

Coördinator Onderwijs

Nina Ruijfrok

Mijn naam is Nina Ruijfrok, ik ben 21 jaar oud en heb de eerste twee jaar van mijn bachelor afgerond. Dit jaar ben ik als Coördinator Onderwijs onderdeel van het bestuur van sv Perikles, en dat bevalt erg goed! Vanuit mijn functie houd ik mij onder andere bezig met de boekverkoop, de Docent van het Jaar verkiezing, internationale studenten, het medezeggenschapsorgaan Studentbelang en het honourstraject van USBO, de B&O Academie. Daarnaast zet ik dit jaar het Research Project weer op en coördineer ik de Studiereiscommissie en de Activiteitencommissie Educatief! Als bestuurslid heb ik ook nog een paar leuke taken, zo ondersteun ik bijvoorbeeld Marcel als vice-penningmeester. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijke voor de Stressdag die wij dit jaar zullen organiseren en streef ik er naar om stress en prestatiedruk beter bespreekbaar te maken.

Mocht je vragen voor mij hebben of iets willen bespreken, voel je dan altijd welkom om mij te mailen via onderwijs@svperikles, of spreek mij aan!

Top